Elképzelhető amit Magyar állít, hogy már 26%on áll a "Magyar Péter - Tisza párt"?
A osszes valaszto 26%-arol van szo?
Akkor nem igaz.
Nyilván nem!
De majd a választás után remélem emlékezni fog erre Hisztis Petike.
Igen, biztos pártválasztókra vonatkozik a 26%.
Pár napja írt egy kommentet valaki, hogy közvéleménykutató cégnél dolgozik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Szerintem is reális lehet, látva mennyien mennek ki a rendezvényeire, illetve a Fidesznek komoly kihívója nem volt a felbukkanása előtt. Most mindenki benne látja a reményt és a Fidesztől is szív el szavazókat, akiknek kb 10%-kal csökkent a támogatottságuk pár hónap alatt. Nem véletlenül próbálja meg ennyire lejáratni a kormány, biztosan folyamatosan mérnek ők is és látják, hogy Magyar Péter a valódi veszély.
Utána néztem egy kicsit ennek a Petyának, mert Pécsen is járt.
TÖBBEZRES TÖMEG FOGADTA!
Legalábbis a cikkeke szerint. 🤣
Lehet játszani a kamerával, hogy minél többnek látszódjon a tömeg.Én DK aktivista vagyok, pontosan ismerem ezeket a perspektivikus beállításokat.
Csakhogy ebben az esetben helyi lévén pontosan fel tudom mérni, hogy ott LEGFELJEBB 1000 ember volt.
Egy majdnem 150.000 fős városból.
Ez, és még sok egyéb "nagyítás" világosan mutatja, hogy túlhazudják a valós értékeket. Nem mintha én nem ezt szoktam volna DK-sként tenni, így én is ismerem ezt.
Elképzelni lehet, a fantázia sokra képes.
De biztosan nincs ennyi támogatója.
#9-nek:
Úgy látom a százalékokból, hogy a kérdező erősen Magyar-fan. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!