Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vitézy miért nézi le a hajlékt...

Vitézy miért nézi le a hajléktalanokat?

Figyelt kérdés
Senki sem állítja azt, hogy ez nem egy valós probléma. Ugyanakkor ahogy erről nyilatkozik, az enyhén populista nekem. Érdemes Karácsony reakcióját is megnézni erre vonatkozóan.

ápr. 24. 11:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

#20!

A járművökön kéregetnek.

A 4-6-os villamoson szinte mindig van homi, aki bűzlik.

Az 1-es villamos a Népliget felé közeledve már rosszabb, mint egy brazil getto.

Üdv Budapesten!

ápr. 24. 16:51
 22/26 anonim ***** válasza:
47%
Miért talán fel kéne nézni rájuk, te szerencsétlen.
ápr. 24. 18:29
 23/26 A kérdező kommentje:
17) én sem taoasztalom. De mondjuk elitkerületben élek, meg max a kettes metrót, 4-6-ot használom. De ha ez probléma, régebben is ez volt.
ápr. 24. 19:05
 24/26 anonim ***** válasza:
#21 Ja, most már a járművön, eddig még a megállóban, és már nem dikmánok hanem csövesek. Össze-vissza beszélsz ember, de látszik hogy nem használod a bkvt. Lecsúszott, szakadt emberek mindig lesznek, pláne ebben a vadkapitalista fideszes országban. Nyilván nem a tehetősebbek fogják igénybe venni a tömegközlekedést, de az hogy minden járat csövesekkel meg kéregetőkkel lenne tele, az egyszerűen nem igaz.
ápr. 24. 19:45
 25/26 anonim ***** válasza:

#24!

Vicces, hogy egyik percben az egyetlen megmaradt antikommunista párt komcsi, a másikban pedig vadkapitalista. Éppen attól függően, hogy mivel kell vádolni.

Tehát lapozzunk ezen a hülyeségen, hogy Fidesz miatt vannak homik.

De álljunk meg annál a hülyeségednél, hogy a tömegközlekedést a csórók használják! A tömegközlekdést azok használják, akinek már eljutott az agyukig, hogy városban csak a hülyék autóznak. (Kivéletes esetek persze vannak és lehet bringázni is, de aki munkába autóval jár a Budapesten, az nem értelmiségi, hanem egy suttyó.)

Aztán álljunk meg az érvelési hibádnál!

Senki sem állította, hogy kéregetőkkel és csövesekkel van tele minden jármű, de egy is sok belőlük és ennél bizony többen vannak.

És álljunk meg annál a hülyeségednél is, hogy olyan kijelentéseket próbálsz nekem tulajdonítani, amelyeket nem írtam.

És most foglalkozzunk az értelmes mondataiddal!

ápr. 24. 20:33
 26/26 anonim ***** válasza:
ezt lézerjanika is megmondta:mindenki annyit ér,amennyire van.
ápr. 24. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!