Vitézy miért nézi le a hajléktalanokat?
Egyáltalán nem nézi le , inkább segíteni akarna rajtuk.
Viszot az ilyen kérdésekkel provokáló ,semmit tudó, tudatlan a társadalom legalján élő embereket mindenki lenézni.
#12!
A vidámparkot nem megnyitni akarja, hanem egésze más helyen felépíteni.
Az eredeti témában pedig éppen KariGeri a populista, aki céges autóból nagyon megértő a bkv jerműveken élő homikkal.
Én 5 eve használom a bkvt de nem tömeges probléma az, hogy hajléktalanok lődörögnek rajta. Az utóbbi két évben még mintha csökkent is volna ez a jelenség, bár nem tudom miért.
Akik úgy beszélnek a magyar buszokról mintha hajléktalanszállók lennének, azok évek óta autóval járkálnak mindenhova.
„amikor azt mondja Vitézy Dávid, hogy a közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló, akkor én elküldöm a fenébe”.
„Karácsony Gergely valójában nem engem küldött el a fenébe, hanem a budapesti tömegközlekedést naponta használó sok százezer embert, akik rendezett és tiszta viszonyokat szeretnének a járatokon”
Hát ez alapján én arra tippelek, hogy most Karácsony veszített szavazatokat, és Vitézy nyert.
#19 Kelenföldön, ötödik és nyolcadik kerületben is rendszeresen használom. Nem tudom, lehet te valami Brazíliai gettóban élsz, de én még sosem láttam összeszart ülést.
A cigány kéregetők meg nem is hajléktalanok, szóval pláne nem értem hogy jönnek ide. Főleg úgy hogy Vitézy sem a megállókba állítana őrséget, hanem a járatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!