Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vitézy miért nézi le a hajlékt...

Vitézy miért nézi le a hajléktalanokat?

Figyelt kérdés
Senki sem állítja azt, hogy ez nem egy valós probléma. Ugyanakkor ahogy erről nyilatkozik, az enyhén populista nekem. Érdemes Karácsony reakcióját is megnézni erre vonatkozóan.

ápr. 24. 11:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van Vitézynek, de akkor már mondhatna valamit a hajléktalanszállók állapotáról is, mert az oké hogy lesz még egy rendvédelmi szervezet (csak az hiányzik), akik lepaterolják a csövit, de utána attól még ott lesz szerencsétlen az utcán.
ápr. 24. 13:26
 12/26 A kérdező kommentje:
11) nyilván ő csak a populista lozungokhoz ért. Mint pl a vidámpark megnyitása...mint sürgető probléma xd
ápr. 24. 13:29
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Nekem hiányzik a vidámpark, jó lenne újra. Több értelme van mint a burjánzó gaznak amit méhlegelőnek hívnak.
ápr. 24. 13:59
 14/26 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem nézi le , inkább segíteni akarna rajtuk.

Viszot az ilyen kérdésekkel provokáló ,semmit tudó, tudatlan a társadalom legalján élő embereket mindenki lenézni.

ápr. 24. 14:00
 15/26 anonim ***** válasza:
69%

#12!

A vidámparkot nem megnyitni akarja, hanem egésze más helyen felépíteni.

Az eredeti témában pedig éppen KariGeri a populista, aki céges autóból nagyon megértő a bkv jerműveken élő homikkal.

ápr. 24. 14:53
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
Miért, talán tisztelni és magasztalni kéne őket?
ápr. 24. 15:14
 17/26 anonim ***** válasza:
45%

Én 5 eve használom a bkvt de nem tömeges probléma az, hogy hajléktalanok lődörögnek rajta. Az utóbbi két évben még mintha csökkent is volna ez a jelenség, bár nem tudom miért.

Akik úgy beszélnek a magyar buszokról mintha hajléktalanszállók lennének, azok évek óta autóval járkálnak mindenhova.

ápr. 24. 15:21
 18/26 anonim ***** válasza:
96%

„amikor azt mondja Vitézy Dávid, hogy a közösségi közlekedés nem hajléktalanszálló, akkor én elküldöm a fenébe”.

„Karácsony Gergely valójában nem engem küldött el a fenébe, hanem a budapesti tömegközlekedést naponta használó sok százezer embert, akik rendezett és tiszta viszonyokat szeretnének a járatokon”

Hát ez alapján én arra tippelek, hogy most Karácsony veszített szavazatokat, és Vitézy nyert.

ápr. 24. 15:23
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
17 Hogy ne lenne probléma? Vagy nem azon a járatokon jársz vagy nem akkor, de teli van koszos csövessel összeszart ülléssel és drogos egymással és az utasokkal kötekedő nőket tettleg is zaklató alja néppel. Sok megállóban nem tudsz úgy végigmenni ne próbáljanak lehúzni pénzzel ha nem adsz akkor a rákegyekiabeled.
ápr. 24. 15:39
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

#19 Kelenföldön, ötödik és nyolcadik kerületben is rendszeresen használom. Nem tudom, lehet te valami Brazíliai gettóban élsz, de én még sosem láttam összeszart ülést.

A cigány kéregetők meg nem is hajléktalanok, szóval pláne nem értem hogy jönnek ide. Főleg úgy hogy Vitézy sem a megállókba állítana őrséget, hanem a járatokra.

ápr. 24. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!