Magyar Péter ugyanazokat mondja mint a fidesz,még a
programjuk nagy részével is egyetért,akik őt
sztárolják,azoknak tulajdonképpen mi bajuk a fidesszel?
Figyelt kérdés
Az EU politikában kijelentette,h a fidesz áll hozzá közelebb. Oroszországgal kapcsolatban lényegében a fideszes narratívát mondta. Belpolitikailag pedig nem állított még semmit,de a fidesz programjának nagy része számára megfelelő volt eddig.
Így tulajdonképp csak az a kérdés,hogy mi lesz a különbség?
Vagy pl. az miért jó,hogy az EU-ba kiküldünk a fideszesek mellett még egy rakás a fidesz narratívájával egyetértő politikust?
amúgy Hadházy és MZP is fideszesek voltak... sőt Hadházy fideszes POLITIKUS volt. Benne miért bízol?
2024. ápr. 23. 15:33
32/40 anonim válasza:
de egyébként nekem már mindegy, egy kutya vagy az összes uszítóval, nem fogadod el más véleményét. Ugyanolyan vagy, mint az általad leírt idegesítő MP rajongók. Örülök, hogy nem ismerlek személyesen.
2024. ápr. 23. 15:34
33/40 Mansour válasza:
Jó reggelt kérdező, szerinted hogy volt itt eddig a Fidesznek sorozatban 2/3-a? Elég hatékony a propaganda, de nem csodaszer. Ha alapvetően nem szimpatizálna a magyarok jó része a NER működési módjával, akkor nincs az a gátlástalan propaganda, ami hatalomban tudná tartani őket. Ez a szomorú igazság, és ez MP sikerének a titka. Egy tiszta új hang, ami szakítani akar minden eddigi rosszal (ez hat a elmére), de magát a személyt mégis körüllengi a NER minden jellemzője (ez hat tudat alatt az érzelmekre).
2024. ápr. 23. 15:34
34/40 Mansour válasza:
Hadházy és MZP fideszesek voltak, de nem tipikus NER-es figurák. Ezért nem is nyerték el széles rétegek szimpátiáját. Erről beszéltem az előbb.
2024. ápr. 23. 15:36
35/40 anonim válasza:
Én alapvetően keresztény vagyok és inkább konzervatív.
A fideszre akkor sem szavaznék, ha lenne programja (de évek óta nincs), mert egyrészt a külpolitikai irányvonalával mélyen nem értek egyet, másrészt 14 év alatt számomra bebizonyították, hogy nem jó irányba halad az ország. Nem mellesleg, akik pedofilokat mentegetnek, maffia-stílusban kormányoznak és gyakorlatilag lebontják a jogállam pilléreit, azoknak még választási programját sem hinném el...
Az ellenzéki pártok számomra általában olyan témák körül pörögnek, amik sokszor teljesen marginálisak ebben az országban. Még ha lennének szimpatikus embereik, ha az alapvető dolgokkal nem értek velük egyet, akkor nem fogok rájuk szavazni. Egy olyan pártra meg végképp nem szavazok elvből, amiben Gyurcsány Ferenc van.
Magyar Péter eddig nem mondott olyan dolgot politikai szempontból, amivel nem értek egyet. El fogom olvasni a programját (remélhetőleg lesz) és aszerint döntök.
2024. ápr. 23. 15:53
36/40 A kérdező kommentje:
35,ezt így értem. Azokat meg tudom érteni,akik kivárják a programját és az alapján döntenek. Én csak ezt a kritikátlan rajongást nem értem, úgy hogy nincs semmi programja a fideszhez hasonló populista semmitmondáson kívül.
2024. ápr. 23. 16:02
37/40 anonim válasza:
Szerintem a többség nem istenitti MP-t, többnyire kritikusan állnak hozzá az emberek de van egy messiásvárás a magyarokban ez kétségtelen. Az hogy neked nem szimpatikus az a te problémád de ezt nem kell másokra ráerőltetned. Az én meglátásom szerint ő nem csak az ellenzéket bomlasztja szét hisz egy-egy odavetett félmondata miatt (kapok még infókat kormánykörökből) a karmelitában már köszönni sem mernek egymásnak a fideszesek. Amiket meg az ellenzékről állított (fidesz fizeti őket) már nem kell bizonyítani semmit hisz tényleg nekiugrottak mintha a kormánypárt megbízottjai lennének. Aj jajj ezek az önbeteljesítő gondolatok. Okos a srác azt el kell ismerni és még humora is van (cigánykártya).
2024. ápr. 23. 16:03
38/40 anonim válasza:
Az uszítás, a korrupció, a gyűlölködés, a rengeteg stikli, törvénytelenség, no meg a salátatörvények tömkelege, a veszélyhelyzeti kormányzás kamu, meg az a borzalmas pofátlanság, amivel mindezeket teszik.
2024. ápr. 23. 16:09
39/40 anonim válasza:
Ha MP teljesen olyan, mint a fidesz, de legalább belép az eu ügyészségbe, akkor már megérte megszavazni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!