Magyar Péter ugyanazokat mondja mint a fidesz,még a programjuk nagy részével is egyetért,akik őt sztárolják,azoknak tulajdonképpen mi bajuk a fidesszel?
Az EU politikában kijelentette,h a fidesz áll hozzá közelebb. Oroszországgal kapcsolatban lényegében a fideszes narratívát mondta. Belpolitikailag pedig nem állított még semmit,de a fidesz programjának nagy része számára megfelelő volt eddig.
Így tulajdonképp csak az a kérdés,hogy mi lesz a különbség?
Vagy pl. az miért jó,hogy az EU-ba kiküldünk a fideszesek mellett még egy rakás a fidesz narratívájával egyetértő politikust?

Engem ez a kapkodás és zavarodottság a 2002-ben elvesztett választásokra emlékeztetnek. Emlékeztek még a "Mindenki hozzon még két szavazatot" szlogenre? Meg a "Miért nem kap még egy ciklust a fidesz a bizonyításra"?
Most volt erre 14 éve és idézem a böszmét: Elbasztuk.

#25 nem tudsz mit kezdeni a magyarok szürreális messisávárásával.
Egyébként én nem ezt veszem észre. Szerintem nagyon jó közösséget kezdett el összekovácsolni MP, nyilván van egy-két véresszájú alak pl gyakorin is, de szerintem nem ez az alap.
Persze nyilván attól is függ, hogy hogyan nézel a dologra: félig teli vagy félig üres a pohár.

Az EP-ben pédául a Momentum sokkal többet tudna elérni, mint ezek a Magyar Péter féle fideszes EU-s narratívával egyetértő akárkik,akikről semmit nem tudunk. De inkább megszavazzák a messiásvárók ezeket a senkiket,akiknek se frakciójuk nem lesz,aztán majd ott nyomogatják a gombokat a fidesszel együtt. Ezt valaki megmagyarázza,h miért olyan jó?
Egyébként MZP féle formáció hozzám közelebb állt, sajnos ő is túlságosan vagdalkozó személyiség,de ezerszer,fényévekkel becsületesebb és megbízhatóbb figurának tűnik,mint MP, vagy Hadházy Ákos,akit lassan már szinten fideszbérencnek tartanak,csak mert nem esik Hasra Magyar Pétertől. Vagy akár a 2RK Vona új pártja is sokkal értelmesebb dolgokról beszél. Hát persze a tömeg az üres lózungok irányába megy inkább,és azt követi aki a leghangosabban ordítja,h O1G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!