Magyar Péter ugyanazokat mondja mint a fidesz,még a programjuk nagy részével is egyetért,akik őt sztárolják,azoknak tulajdonképpen mi bajuk a fidesszel?
Az EU politikában kijelentette,h a fidesz áll hozzá közelebb. Oroszországgal kapcsolatban lényegében a fideszes narratívát mondta. Belpolitikailag pedig nem állított még semmit,de a fidesz programjának nagy része számára megfelelő volt eddig.
Így tulajdonképp csak az a kérdés,hogy mi lesz a különbség?
Vagy pl. az miért jó,hogy az EU-ba kiküldünk a fideszesek mellett még egy rakás a fidesz narratívájával egyetértő politikust?
Azért, mert a legtöbb magyarnak a Fidesz teljesen megfelelne, ha nem lenne Lölö, meg a sok kétes, korrupciós ügy.
Erre Magyar Péter is ráérzett és így reagál.Kereslet-kínálat.
Igazából, csak egy kisebbség akar másféle politikát (ideológiailag).
De akkor sem értem. Magyar Péter ugyanebből a rezsimből jön. Ráadásul még azon belül is pont az elrettentő példa,aki a barátja,családtagja kapcsolatai révén volt pozíciókkal, közpénzből zsíros fizetésekkel kitömve érdemi munkavégzés nélkül.
Miért hinnénk el pont egy ilyen NER Yuppie-nak,hogy ő majd másképp fogja csinálni, ha 14 éven keresztül ez tökéletesen megfelelt neki,és csak akkor állt fel,amikor a kapcsolatai révén szerzett pozíciói veszélybe kerültek.
Egy populistát lecserélhetünk egy másik populistára. De mi lesz a különbség?
Mi rá a garancia,hogy ő nem ugyanúgy a saját kis haverjait fogja pozíciókba ültetni,ha egész életében csak ezt a mintát követte?
azért mert az ellenzéki szimpatizánsok úgy vannak vele hogy "mindegy csak ne orbán". őket nem a párt programja érdekli csak h ne orbán legyen.
vajon mennyi idő kell ahhoz hogy azon véleményen legyenek hogy mindegy csak ne magyar péter?
nincs garancia rá
Bizalmat kell szavazni, vagy nem.
Amiben más, mint a fidesz, az, hogy felszólal azok ellen, amit a legtöbb magyar nem szeret a kormányban: lopás, hazudozás, emberek hülyének nézése, mértéktelenség, stb.
Oké, évekig a rendszer része volt, de nem hiszem, hogy istennek kéne gondolni, hogy az első rosszérzésre kilépett volna. Épp ettől esendő. Nem tudjuk, milyen nehéz onnan kilépni - főleg még a házasságát sem engedték felbontani, szóval gondolom ez nem olyan könnyű.
Egyébként én nem istenítem Magyart, engem szórakoztat, hogy felkavarja az állóvizet és cseszteti a fideszt. Még meglátjuk, rá fogok-e szavazni. Bárki felé undorítónak és szürreálisnak tartom azt, hogy bálványoznak bárkit a politikában
"14 éven keresztül ez tökéletesen megfelelt neki"
Ezt honnan tudjuk? Azért van némi átmenet aközött, amit végül most meglépett, és hogy tökéletesen megfelelt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!