Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely alkoholista?

Karácsony Gergely alkoholista?

Figyelt kérdés

2014-ben megkérezték KariGerit, hogy mennyire tartja kudarcnak, hogy Gyurcsány is ott van a korszakváltást hirdető Együtt–PM-mel közös listán. Akkor Karácsony ezt válaszolta:

"Nem tagadom, néhány Unicumot meg kellett innom ma, hogy elviseljem a helyzetet, nem szeretem, hogy így alakult, de ez van."

Azóta a DK listáján volt 2019-ben és a DK támogatásával lett főpolgi. Majd megpróbált miniszterelnök lenni és ha megnyeri a ballib előválasztást, akkor szintén Gyurcsány miniszterelnök-jelöltje lett volna.

Most pedig ismét a DK vezette ballib szövetség listáján van.

Ebből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy Karácsony folyamatosan Unicumot vedel, tehát alkoholista.

2024. ápr. 23. 01:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Komoly észjárásod van kérdező! Orbán Viktor meg egyszer azt nyilatkozta a parlamentben, hogy szerinte a pálinka egy alapvető élelmiszernek minősül, szóval akkor Orbán egész nap pálinkát vedel, tehát alkoholista.
2024. ápr. 23. 07:58
 12/14 BécsiFehér ***** válasza:
#10: A mondás még akkor keletkezhetett (valszeg a szocializmus idején), amikor drogokról még nem is álmodhattunk... Ma már más a helyzet.
2024. ápr. 23. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nem, az tipikusan a haverja, a Gyurcsány.

Karácsony szimplán egy tesze tosza bocibárgyú, hazudozó szociológus, aki csak a Borkai ügy kihatásai miatt nyert anno, amúgy egy totál tehetségtelen megélhetési politikus!

2024. ápr. 23. 09:16
 14/14 A kérdező kommentje:

#11!

Látom nem értetted meg.

Karácsony 10 éve mondta ezt és azóta is folyamatosan Gyurcsány szövetségese. (Korábban is neki dolgozott.) Tehát vagy hazudott, hogy kevéssé gyurcsánozza össze magát vagy alkoholista.

Vagy egyik, vagy másik. Én nem állítottam, hogy alkoholista. Van más válasz is a kérdésre.

2024. ápr. 23. 10:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!