Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Feltűnt, hogy milyen hihetetle...

Feltűnt, hogy milyen hihetetlen számokat produkál Magyar Péter Facebookon?

Figyelt kérdés

Nem is a számai érdekesek. Az nagyjából stimmel a többi messiásjelölt számaival, hanem a dühös arcok hiánya. Ezt mégis hogyan?

Van dühös arc smile, persze, de olyan kis arányban, hogy az hihetetlen.

példa: leutóbbi videoját 11 ezren kedvelték

Ez úgy oszlik meg, hogy ebből 9800 like, 1300 szivecske, 181 ölelés, 60 vicces és csupán 10 db dühös smile, 2 pedig tátja a száját. Sírni senki sem sír, már ez is fura.

A gyulai látogatásának képei 25 ezer like-ból 22 ezres kedvelés és 1700 szivecske mellé 7, azaz csupán 7 db dühös ember volt. 12-en tátják a szájukat, a maradék öt meg biztos azért sírdogál, mert elment onnan.

Békéscsabánál 45 ezerből csupán 18 db dühös smile érkezett. 180an röhögnek rajta, 25 tátja a száját és csupán 2 sirdogál. De 888-an ölelik ugyanitt a 4100 szivecske mellett. Bámulatos.

Legmegdöbbentőbb április 8. Talpra Magyarok!

56 ezer ember reagált rá és ebből csupán 13 darab dühös.

??? What a f.ck? :O

Én nem tudom, hogy hogyan csinálja. Egyessével tiltja azokat, akik dühös smile-t küldenek? Eltünik az egyáltalán?

Hont András is észrevette, hát mondom, megnézem magam is. Ámúltam, bámúltam. Szoktam nézni az előző messiásjelőltek számait is és azok hasonlót sem tudtak produkálni. Hol vannak a híres fidesz bérencek? Eltűntek? Magyar Péter képes volt mindet ignorálni? Ez milyen csodajel? Mert ilyet még nem láttam.

ápr. 20. 21:12
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nem a like dönti el a választást, kb semmit nem jelent csak hogy az ellenzék aktivizálta magát. Aki ebben hisz az nagyon el van tévedve én megkímélném őket egy újabb hatalmas buktától amit kapnak majd, hiú ábrándokat kergetnek. A fideszesek elmennek szavazni és behúzzák az x-et, aztán 4 évig nem like-olással meg tüntizéssel foglalkoznak, hanem élnek.
ápr. 23. 10:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!