Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Feltűnt, hogy milyen hihetetle...

Feltűnt, hogy milyen hihetetlen számokat produkál Magyar Péter Facebookon?

Figyelt kérdés

Nem is a számai érdekesek. Az nagyjából stimmel a többi messiásjelölt számaival, hanem a dühös arcok hiánya. Ezt mégis hogyan?

Van dühös arc smile, persze, de olyan kis arányban, hogy az hihetetlen.

példa: leutóbbi videoját 11 ezren kedvelték

Ez úgy oszlik meg, hogy ebből 9800 like, 1300 szivecske, 181 ölelés, 60 vicces és csupán 10 db dühös smile, 2 pedig tátja a száját. Sírni senki sem sír, már ez is fura.

A gyulai látogatásának képei 25 ezer like-ból 22 ezres kedvelés és 1700 szivecske mellé 7, azaz csupán 7 db dühös ember volt. 12-en tátják a szájukat, a maradék öt meg biztos azért sírdogál, mert elment onnan.

Békéscsabánál 45 ezerből csupán 18 db dühös smile érkezett. 180an röhögnek rajta, 25 tátja a száját és csupán 2 sirdogál. De 888-an ölelik ugyanitt a 4100 szivecske mellett. Bámulatos.

Legmegdöbbentőbb április 8. Talpra Magyarok!

56 ezer ember reagált rá és ebből csupán 13 darab dühös.

??? What a f.ck? :O

Én nem tudom, hogy hogyan csinálja. Egyessével tiltja azokat, akik dühös smile-t küldenek? Eltünik az egyáltalán?

Hont András is észrevette, hát mondom, megnézem magam is. Ámúltam, bámúltam. Szoktam nézni az előző messiásjelőltek számait is és azok hasonlót sem tudtak produkálni. Hol vannak a híres fidesz bérencek? Eltűntek? Magyar Péter képes volt mindet ignorálni? Ez milyen csodajel? Mert ilyet még nem láttam.

ápr. 20. 21:12
1 2 3 4
 21/31 PMC Wagner ***** válasza:
90%

Pár másodperc keresés a googlen. Itt van egy például

[link]

Ez csak egy a sok közül

ápr. 21. 09:32
 22/31 anonim ***** válasza:
91%

16: pl twitteren naponta bekövet legalább kettő kamuprofil, nem győzöm törölni őket.

fb-n valamelyik média cikke alatt néznéd a kommentelőket, láthatnád hogy ilyen 5-10 ismerőssel, meg valami tájképpel, híres személy arcával a profilképén nem valódi személy hanem trollprofil, aki trollkommentel.

a kommentírás bérbe, a lájkvásárlás tagadása kb olyan mint ha a scam és egyéb csalós emailek létezését tagadnád.

a válaszaidból szerintem leszűrhető hogy buta vagy és az ilyeneknek simán bedőlsz. mi is az emailcímed? mindjárt írok is neked.

ápr. 21. 10:43
 23/31 anonim ***** válasza:
27%

Jaja a tüntijère is biztos csak a fizetõs emberek mentek ki 50-100ezres tömegben. Nem is tàmogatja senki csak veszi a támogatòkat... :P

Azért jó sok della lehet ennyi embert kivezènyelni és elèg szégyenletes, hogy csak õ vezèrel kiennyit. Bezzeg a fidesz soha nem fizetett senkinek. A vietnámi likeolòk is õszintén likeolják a fideszes kommenteket és senki sem krumpliért szavaz a fideszre hanem mert hisznek benne...

ápr. 21. 15:53
 24/31 anonim ***** válasza:
37%
Vàlasztàsig mèg tudtok kamuzgatni kedves fideszesek. Utàna màr nehèz lesz kamuzni, hogy senki se tàmogatja ;)
ápr. 21. 15:56
 25/31 anonim ***** válasza:
59%
23: a facebookról van szó, ha nem tudsz értelmezni akkor ne szennyezd a gyk fórumát.
ápr. 21. 15:56
 26/31 anonim ***** válasza:
68%
23, ha szerinted ilyen egyszerű, akkor menjen ki az ellenzék és adjon 1 kilóval több krumplit. Meg van oldva az ellenzéki 2/3. 3millió szavazó 3 millió kg krumpli. Kb 900 millió ft-ból plusz a szállítás választást nyernének, nehogy ne teljen már rá.
ápr. 21. 18:01
 27/31 anonim ***** válasza:
70%

Meg lehet nézni a saját szemünkkel, hogy ki veszi a Like-okat és ki nem.

Hogyan tedd:

Menj egy Magyar Péter poszthoz. Likeokra rá kell kattintani és mutatni fogja a Like/Reakció listát. Ott szépen lehet görgetni és véletlenszerűen kiválasztani néha egy-egy profilt. Meg kell nézni az adott profilt, és nem kell hozzá túl nagy ész, hogy valaki leszűrhesse a profil kamu-e vagy sem.

Ha több profil átnézése után sem lesz közte kamuprofil, akkor valószínűleg nem is lesz vagy csak nagyon kevés.

A fidesz pl. bizonyíthatóan vesz Likeokat.

Csomó vietnámi nevű kamuprofil neveti ki Magyar Péter néhány posztját, illetve Varga Judit posztjait pedig Likeolják.

ápr. 22. 01:42
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként a kérdésre is válaszolva, végre a Facebook-ozóknak is felnyílt a szemük. Facebookon legalább a kormányunk nem tudja elnyomni azokat, akiket a TV-ben és Rádióban el tudnak.
ápr. 22. 01:44
 29/31 anonim ***** válasza:
77%
Facebookon nagy sztár lett a srác... fideszesek pedig inaktívak mostanság. Orbi posztjait sem likeolják annyian mint pár éve. Bár az új profilképén nevettem mert ott tuti a 80% csak vásárolt like -okból áll ;)
ápr. 22. 22:05
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Le is csekkolom a profilképét.

Ha esetleg mégsem kamuprofil az a 80 ezer likeoló, akkor úgy tűnik a 2 bitesek ingerküszöbét átüti a profilképváltoztatás :D

ápr. 22. 22:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!