Mert a vendéglátósok kapzsisága nem ismer határokat. Undorító, amit csinálnak
tegnap 13:34
2/16 anonim válasza:
Mert, mindenki nyerészkedni akar.
Rengeteg szolgáltatás, tisztán lehúzás csak.
Fizesd meg a kényelmet.
tegnap 13:34
3/16 anonim válasza:
Mert a sok hülye proli hajlandó kifizetni.
tegnap 13:41
4/16 anonim válasza:
3-as: Én például már nem. Sok helyre pont emiatt nem megyek be. Régebben többet jártam étterembe, most már 3x is meggondolom. Van például olyan hamburgeres, amit régebben nagyon szerettem, de olyan pofátlan mértékben emelte az árakat, hogy nekem már nem éri meg egyszerűen. Én nem vagyok hajlandó ezekért fizetni. Ha más is így tenne, kénytelenek lennének árat csökkenteni
tegnap 13:49
5/16 Mad Max2 válasza:
Hááát az a helyzet hogy az alapanyagok ára az elmult 4 évben több mint a kétszreseére drágult, igy az éttermeknek is többe kerül megvenni a cuccot amiből főznek.
+ Mivel megcsappant a forgalom, igy a még megmaradt fizetőképes rétegeken próbálnak behozni anyagilag valamit.
Kb az emberek 10% tud ma már csak rendszeresen étteremben kajálni. Ez 10 éve még 20-30% volt.
tegnap 13:49
6/16 anonim válasza:
5-ös: Nem kell őket védeni, jóval nagyobbak az áremeléseik, mint amennyivel az alapanyagok emelkedtek
tegnap 13:54
7/16 anonim válasza:
Mert az élelmiszerárak évente duplázódnak.
tegnap 14:06
8/16 anonim válasza:
#6 Az étteremnek nem csak az élelmiszer áremelkedését kell kigazdálkodnia, hanem az energia árának emelkedését (főzés, fűtés, világítás, légkondi), továbbá a megemelkedett bérköltségeket, hogy csak a leglényegesebbeket említsük.
tegnap 14:12
9/16 anonim válasza:
#8 A bérköltségek pont nem emelkednek, mert a fizetések hosszú évek óta stagnálnak, de a többi igaz.
tegnap 14:14
10/16 anonim válasza:
Szerintem sem kell itt ma Mo.-n ilyen téren védeni ezeket, mert mindenki ugyanezen szólamokat hangoztatja.
Érdekes, hogy a pl.: dinnyetermelő is az utcán, akinek a kertje 150m.-re van az árusító helytől, mindig a szállítási költségekre-, meg a többi h*eségre fogja, hogy miért kell neki horribilis áron adnia a xarát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!