Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Láttam ma élőben Magyar...

Láttam ma élőben Magyar Péter. Olyan alacsony törékeny fickónak tűnt, hogy tudta volna ő bucira verni a maszkulin és keménynek tűnő Varga Jucit?

Figyelt kérdés
ápr. 20. 21:00
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ott van, hogy volna.
ápr. 20. 21:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem max. csak szájkarate ment náluk.
ápr. 20. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

én elhiszem, hogy hirtelen haragú és kiabálós személy, de hát igen, azért Jucus sem tűnik ártatlannak. Csak hát az van, ha egy nő bántalmazást kiált, akkor mindenképp komolyan kell venni a szakemberek szerint - akik szerint Jucus is bántalmazás áldozata. Háát nem tudom. Ha bántalmazás áldozata is, akkor is csak az áldozatoknak tett rosszat azzal, hogy ilyen körülmények között jött elő a történettel. Meg korábban pl az isztambuli egyezménnyel. Stb, stb.

Szóval én emiatt nagyon felmérgesítettem magam a nővédő szervezeteken akik pl a Partizánba mentek be erről beszélni. Ha a nő mondja, elhiszik rögtön, de ha egy férfi, akkor nem. Amber Heard is belebukott ebbe, és most Varga is. Ezzel viszont baromira ártanak a valóban bántalmazott nőkre, mert az fog elterjedni, hogy bármikor bárki bekamuzza, ha épp úgy jön ki neki a lépés. Undorító az egész.

ápr. 20. 23:27
 14/19 felkelhetetle ***** válasza:
100%
De olyat alapból senki sem állitott, hogy verte a feleségét, a propagandán kivűl, még VJ sem mondott ilyet, pedig Hajdú nagyon próbálta kimondatni vele cserébe azt ismerte el, hogy ő verte a Pétert. 😂😂😂
ápr. 21. 00:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A látszat néha csal. Például Orbán is kezdetben egy Soros által pénzelt liberális demokratának tűnt...
ápr. 21. 01:24
 16/19 felkelhetetle ***** válasza:
76%

15

Lehet nyomni ezeket a dumákat, de a másik opció a jelenlegi parlamenti ,,ellenzék", na ők tényleg azok, akik mutatják magukat, már megsem próbálnak úgy tenni, mintha le akarnák győzni a Fideszt.

ápr. 21. 01:52
 17/19 anonim ***** válasza:
#13 a családon belüli erőszak nem csak fizikai lehet
ápr. 21. 10:49
 18/19 anonim ***** válasza:

Majd emlékezzetek meg erről a sok ostobaságról, amikor jön az eu-s kötelező sorozás, és előttetek az ukrajnai dicső háború.

De hát ti eddig MZP-ért rajongtatok, meg a Momentumért.

Szegény, szánalmasak.

máj. 22. 07:49
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 az Eu gazdasági szövetség. Sorozni max a NATO tudna, azt meg Orbán nem utálja nagyon még. Vagy csak ellenük még épp nem mer uszítani:D

Nyilván jobb egyébként Oroszországért rajongani, aki indította a háborút...

máj. 22. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!