Láttam ma élőben Magyar Péter. Olyan alacsony törékeny fickónak tűnt, hogy tudta volna ő bucira verni a maszkulin és keménynek tűnő Varga Jucit?
én elhiszem, hogy hirtelen haragú és kiabálós személy, de hát igen, azért Jucus sem tűnik ártatlannak. Csak hát az van, ha egy nő bántalmazást kiált, akkor mindenképp komolyan kell venni a szakemberek szerint - akik szerint Jucus is bántalmazás áldozata. Háát nem tudom. Ha bántalmazás áldozata is, akkor is csak az áldozatoknak tett rosszat azzal, hogy ilyen körülmények között jött elő a történettel. Meg korábban pl az isztambuli egyezménnyel. Stb, stb.
Szóval én emiatt nagyon felmérgesítettem magam a nővédő szervezeteken akik pl a Partizánba mentek be erről beszélni. Ha a nő mondja, elhiszik rögtön, de ha egy férfi, akkor nem. Amber Heard is belebukott ebbe, és most Varga is. Ezzel viszont baromira ártanak a valóban bántalmazott nőkre, mert az fog elterjedni, hogy bármikor bárki bekamuzza, ha épp úgy jön ki neki a lépés. Undorító az egész.
15
Lehet nyomni ezeket a dumákat, de a másik opció a jelenlegi parlamenti ,,ellenzék", na ők tényleg azok, akik mutatják magukat, már megsem próbálnak úgy tenni, mintha le akarnák győzni a Fideszt.
Majd emlékezzetek meg erről a sok ostobaságról, amikor jön az eu-s kötelező sorozás, és előttetek az ukrajnai dicső háború.
De hát ti eddig MZP-ért rajongtatok, meg a Momentumért.
Szegény, szánalmasak.
#18 az Eu gazdasági szövetség. Sorozni max a NATO tudna, azt meg Orbán nem utálja nagyon még. Vagy csak ellenük még épp nem mer uszítani:D
Nyilván jobb egyébként Oroszországért rajongani, aki indította a háborút...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!