Magyar Péternek miért olyanok a vonásai, mint egy ballagó diáknak? Miért nem alakultak ki a klasszikus maszkulin jegyek az arcán?
Ez nem értékítélet, sôt tudom, hogy az anyáskodó típusú nőknek ez kifejezetten bejön, csak érdekelne.
Ez valami hormonális dolog? Egyszer olvastam, hogy ez valamilyen szindróma talán, de nem emlékszem rá, h konkrétan mi.
Jaja, sok évet letagadhatna a szépfiú.
Nem tudom, miért nem férfiasodott meg. Ő ilyen selyemfiú.
Tóni most azt adta ki újabb utasításba, hogy Magyarnak a külsejébe kell belekötni?
Mert ugye ez a feleségverős sztori sem úgy sikerült, ahogy Tóni akarta. Itt a gyakorin is egymás után rakják helyre a válaszolók a sejtetéseket.
Milyen béna vitakultúráról árulkodik, amikor valakinek a külsejébe kötet bele, amiről se nem tehet, se nincs ráhatása?
Btw Szijjártóról is megkérded ugyanezt?
Az ő esetében is érdekelne abszolút! Bár arra van tippem, hogy mi az.
Én örülök a Magyar színrelépésének és szurkolok h minél nagyobb kárt okozzon a Fidesznek. Ez csak ez esztétikai-morfologiai kérdés, ne légy ilyen paranoid.
"Magyarnak a külsejébe kell belekötni?"
Megafos bérenceknek csak erre telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!