Az átlagos Fidesz szavazók szerint is az állam az oka a kiugró magyar inflációnak, de nem Orbán Viktor! Ez már a klasszikus középkori személyi kultusz?
https://www.youtube.com/watch?v=cvXWbFsY5mw
Ezen a videón mindenki panaszkodik a mostani helyzet és a szar élete miatt. De egy kivételével mindegyik Fidesz szavazó és a Fideszre is fog szavazni a következő választásokon is. Az az egy valaki aki nem, az sem az ellenzékre szavaz, hanem nem fog szavazni. Tehát a Fidesz helyzete beton stabil.
Kimondhatjuk, hogy Orbán Viktor olyan személyi kultuszt épített ki, mint a középkori királyok, uralkodók? Tehát effektíve egy még 10-20 éve demokrácia élbolyába tartozó országot sikerült visszazülleszteni a sötét középkor szintjére szellemileg?
1: szlovákoknál, horvátoknál 4-6%-kal kisebb az infláció, mint nálunk, nem egyes termékek árait kell nézni, hanem az össz inflációt
Miért mi vagyunk a rekorderek inflációban, a szomszédainkat bőven lekörözve?
Bátyja, számoljunk már és ne ilyen parasztvakítással bohóckodjunk.
Ausztriában 7, nálunk 14.
Ez azt jelenti, hogy ha vásárolunk 100ezerért, akkor az osztrák 107-ret fizet, a magyar 114-et.
7 ezer forintra úgy vered magad, mintha nem tudom mi lenne.
Értem, hogy téged meg lehet etetni, de nem mindenkit.
Ülünk a szarba nagyra tátott szájjal fülig és hözöngünk ha valaki a szomszédba fingik.
Na jelenleg ez a magyar társadalom
Mert másra mutogatunk hogy ott mi folyik meg milyen korrupció van de a miénket nem figyeljük.
Éveken át az ment a médiában, plakátokon meg mindenhol hogy állítsuk meg Brüsszelt... Na most megálltak a pénzek és elkezdet Orbán is sírni hogy hol van a pénz?!
Felcsút, stadionok, Mészáros lölö
"...szavazók szerint is az állam...":
Ha ez így van, akkor ők is benne vannak a "buliban", mert ők is az állam részéhez tartoznak. Viszont Viktorta szerepe akkor is megjelenik, mert ennek az egész kuplerájnak a főnöke viszont ő maga...
"szóval már ott tartunk, hogy nem is baj, hogy nagy az infláció, "
Tanulj meg szöveget értelmezni.
Sehol nem írtam, hogy nem baj.
Vagy ha gondolod, másold be azt a részt.
Én azt írtam, hogy messze nem olyan nagy baj, mint ahogy elő van adva. Kezelni kell, de nem fogunk belehalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!