Melyik klasszikusan konzervatív nyugat-európai vezető politikusnak volt olyan fényűző luxusbirtoka, mint amilyet Orbán alakíttatott ki magának Hatvanpusztán?
Konrad Adenauernek volt? Ludwig Erhardnak volt? Robert Schumannak volt? Charles de Gaulle-nak volt? Georges Pompidou-nak volt? Valéry Giscard d’Estaing-nek volt? Margaret Thatchernek volt? Helmut Kohlnak volt?
[link] – afrikai, ázsiai, latin-amerikai diktátorok szoktak ilyen fényűzést megengedni maguknak (lenyúlt közpénzből), nem pedig európai polgári politikusok.
Én annyira nem látom ezt akkora luxusnak.
Annyi,hogy nagy területen van és több épületből áll.
De, sehol egy feszített víztükrű medence, sehol a drága luxusautók.
Az amerikai elnökök, miután 2x megválasztották őket, ennél komolyabb ingatlant kapnak "nyugdíjazásként".
a múltkor hír volt, hogy von der leyen kilövetett egy farkast, mert megette a kedvenc póniját a birtokán
szóval gondolom van hozzá birtoka is
manfred webernek is van egy hatalmas alpesi villája
és hát nem kevesen amúgy konkrétan milliárdosok
bezzeg MZP ő soha nem lopna! olyan hiteles, mint a bifidusz eszenzisz! na asszony gyerün vásárójunk be bifiusz eszenziszből, olyan hiteles ez a reklám
Az 1-es félnótást nem kell komolyan venni max jelenteni a hazugságait.
Orbán 2030-ig király lesz, sokat agyal rajta hogy lehetne ezt is visszahozni, mint a magyar kúltúra részét. Csak még nem tudja, hogy hozakodjon elő vele. De nem is kell neki, elég ha célozgat rá a környezetében, majd valamelyik talpnyaló előáll az ötlettel (Kocsis Tamás lesz az szerintem).
Sok a királyság európában is, szóval ezzel nem fogunk kilógni a sorból.
Egy királynak kell majd egy palota is, az lesz hatvanpuszta.
A parlamentben nem tudom melyi pincsije lehet majd az utódja, talán a kakadu, az lepippantja viktort kérdés nélkül ha az kell bármit megtesz.
Van másik!
https://www.youtube.com/watch?v=1X2JfOYKYXk
Nem az a probléma, hogy van nekik, de hogy felelnek meg a bevallott jövedelmeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!