Láttam ma élőben Magyar Péter. Olyan alacsony törékeny fickónak tűnt, hogy tudta volna ő bucira verni a maszkulin és keménynek tűnő Varga Jucit?
Látom rajta, hogy ez szent ember. Ha mégis verte varga Juditot, biztos valami szex dolog volt benne. Van, aki erre izgul. A volt nejem is élvezte ezt. Csak, hát nem én fenekeltem el és hát ezért is lett vége.
Kutatások kimutatták, hogy a vezető beosztású emberek inkább szeretnek alárendelt szerepben lenni a hálószobában. Ez van.
Ez az Astorián volt mikor aláírtam nekik. :)
Csak annyi, hogy nem tűnt egy ilyen kickboxoló típusnak.
(#3 Erről szól a Húzós éjszaka az El Royale-ban című film. Gondolom Epstein is ilyen bizonyítékokkal zsarolta a nagyfiúkat)
Azt mondta fogyott 6 kilót és az étvágya is csökkent. Természetesen kamu volt az egész, de a soványság nem lehet érv, hanem inkább az ember jelleme,személysége, hogy alkalmas -e fizikai erőszakra. Juhász Pétert is így akarták lejáratni, ami akár sikeres volt, visszalépett. "Bezárta éheztette,bedrogozta feleségét. Gyerekei utálták mindig" valami ilyesmit mondott anno az M1 hírolvasója.
"de mondtam nekik, hogy sajnos fideszesnek nem írok alá."
Ez furcsa. A kérdés alapján egy fideszes bérkommentelő vagy.
"hogy tudta volna ő bucira verni a maszkulin és keménynek tűnő Varga Jucit?"
Egy olyan állítást közölsz tényként amelyre nincs bizonyíték. Csak a fidesz propaganda gépezet ismétli minden nap ezt az állítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!