Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak hogy a férfiak...

Mi az oka annak hogy a férfiak később mehetnek nyugdíjba annak ellenére hogy 8 évvel korábban halnak meg mint a nők?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 20. 08:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
#10 Én a kérdésre válaszoltam, te viszont szándékosan kötözködsz, szóval te fejezd be!
2024. ápr. 21. 09:16
 12/22 anonim ***** válasza:
60%

11. Ez nem válaszolsz a kérdésre,hanem egy hülyeség hangoztatása.

Már egyszer leírás, hogy édesanyám sokkal többet dolgozott mint te vagy itt sokan valaha. 7/7 ,napot, szabadság és betegség nélkül 10 éven keresztül, de utána is hasonlóan volt csak akkor már nem a fizikai munkával. Sosem nyaraltunk, sosem pihent

Ha annyira nagy férfi vagy, nyugodtan utána tudod csinálni. :)

Szóval azért a nők között is van, aki dolgozik,a fizikum ember függő. Nem minden férfi végez fizikai munkát, nagyon sokan ülnek ám irodában.. :)

2024. ápr. 21. 09:21
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
#12 Ez még mindig nem válasz arra, hogy miért kell diszkriminálni a férfiakat.
2024. ápr. 21. 09:27
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

13. Senki nem diszkriminálja őket. Kérlek ne trollkodj a kérdés alatt, nem erről szól.

Viszont! Amiért a férfiak kevesebb ideig élnek biológiailag az az, hogy a nőknek 45 éves korukig minden hónapban cserélik és tisztul a vérük. Ez orvosok által alá támasztott dolog. Keress rá.

2024. ápr. 21. 09:29
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 Miért nem diszkrimináció, ha a neme miatt hátrányosan megkülönböztetnek valakit? Én a kérdés témájánál maradnék, te meg folyamatosan offolsz, szóval te trollkodsz, nem én.
2024. ápr. 21. 10:00
 16/22 anonim ***** válasza:

15. Nem diszkrimináció, fizikailag tovább képesek dolgozni ráadásul a nők szülnek. Ha a szülés átvenné tőlem valaki, én is dolgoznék tovább.

Ez a társadalmi ok. Van még kérdés?:)

2024. ápr. 21. 10:03
 17/22 anonim ***** válasza:
40%
#16 Nem igaz, hogy fizikailag tovább képesek dolgozni, a szülésnek meg megint csak semmi köze hozzá.
2024. ápr. 21. 10:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Amúgy meg azok a nők is elmehetnek nyugdíjba 40 év munkaviszony után, akik sosem szültek.
2024. ápr. 21. 10:20
 19/22 anonim ***** válasza:
18. Neked nincs senkid, igaz? Olyan gyűlölettel beszélsz a nőkről. Én sajnálom azokat, akikhez neked közöd volt..
2024. ápr. 21. 10:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Elfogytak az érvek (mondjuk nem is nagyon voltak), jöhet a személyeskedés. Tőletek feministáktól ennyi telik :D
2024. ápr. 21. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!