Magyar mégis vehet a fidesztől szavazatokat, mert emiatt kapcsolt a propagandagépezet ilyen erősre és milliókat költ a lejáratására ugyanis ha nem lenne veszélyes a Fideszre akkor messze nem foglalkoznának ennyit vele?
Hogyne venne, csak a propaganda állítja hogy a fidesz nem vesztett szavazókat.
Magyar Péter is megmondta: Rogán Antal készíti a felméréseket és ezekkel a felmérésekkel befolyásolja a birkákat. Ha a TV-ben azt hallja a vidéki, hogy orbán egy szavazót se vesztett akkor megy a birkákkal és ő se foglalkozik a pedofil ügyekkel, a korrupcióval.
Valahogy így mondta:
...nem tőlem félnek, hanem tőletek. Tanártól,melóstól,diáktól,orvostól, a változást akaróktól.
Szerintem inkább az ellenzékre veszélyes....
Én ahány fidesz szavazót ismerek ( nem kevés), azok mind utálják Magyart
Valószínűleg igen, különben nem próbálnák rásütni, hogy baloldali. Amikor a kormány egy új politikai szereplőt, erőt baloldalinak állít be, akkor az leginkább a saját szavazóinak szól. A Fidesz teljes kommunikációja a jobb- és baloldal szembenállására épül. Aki velük van az jobboldali, aki támadja őket az pedig baloldali. A hazát viszont csak a jobboldal védheti meg. Ha csak az ellenzéket osztaná meg, és darabolná fel jobban, akkor nem költenének százmilliókat a lejáratására, hiteltelenítésére, nem lenne rá szükség.
Valószínűleg a DK is érzékelte, hogy veszélyes lehet rájuk, hiszen Ők is erősen támadják és a kormány után Ők költik a legtöbb az üzenetük célba juttatására. A DK leginkább a multja miatt támadja, és úgy próbálja őt beállítani, hogy a Magyar Péter továbbra is a Fidesz embere.
Én meg vagyok róla győződve, hogy MP mind a kormánytól, mind a DK-tól, illetve az "Összefogásban" résztvevő többi pártottol is tud majd szavazókat szerezni, és a bizonytalanok egy részét is meg tudja majd szólítani.
Az Fidesz és DK meménymag viszont biztonságban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!