Ezt a magas labdát miért nem csapja le a fidesz propagandagépezete?
Az egyik bebetonozott ellenzéki vezetésű városban lakók tömegeinek vannak megoldatlan vitás ügyei az önkormányzati társasházkezelővel.
Borzasztó állapotú önkormányzati tulajdonú lakásokban élnek bérlőként emberek, a fenntartó önkormányzat pedig nem hajlandó javításokra, és a jelen állapotot is több évtizednyi lerohasztással érte el. Beázó penészes régi lakások, borzasztó körülmények. Az önkormányzati társasházkezelő ezeket az állapotokat vagy letagadja, nem veszi tudomásul, vagy hiteget a javítással aztán semmi.
Ezzel konkrétan tömegek küzdenek a városban.
Miért nem száll rá erre a fideszes agitprop?
Miért nem göngyölítik fel a nagy fideszes propagandisták társasházkezelő maffia ügyét?
Miért nem küldenek ügyvédeket hogy pertársaságként támadhassák a sértett lakók tömegei a társasházkezelőt?
Ezzel elég nagyot tudnának rúgni a helyi ellenzéki vezetésbe.
Miért nem ütnek le egy ilyen magas labdát?
Igaza van, nem tudom mit sírtok.
Kész vicc, hogy mentegetni próbálnak egy léhűtő bandát.
Igazából nem is értem, hogy ezek után mi bajotok van a Fidesszel.
Az MH már rászállt a lakásmaffiára. Igaz, még csak egy esetre.
Én is hallok ezt-azt, problémás bérlakásokról, beázó panelházakról. De a teljes igazsághoz tartozik, hogy ezeket nem közvetlenül az önkormányzatok kezelik, intézik, hanem társasházkezelő cégek, ahol az ügyintézők és a velük kapcsolatban álló társasházi közös képviselők is csak szr@nak rá. Miért? Mert ezek a fizetésüket akkor is megkapják, ha nem csinálnak semmit. Az önkormányzatokhoz kell bemenni, nem egyenként, hanem összeállni sokan panasz tenni a társasházkezelőkre. Vagy közvetlenül a társasházkezelőhöz menni egyszerre és csapni egy kis cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!