Jakab Peti pontosan hol bukott el?
A választás végén nem beállt mzp mögé, hanem nyíltan hátbaszúrta.
Így meg hiába a kiemelkedő szónoki képessége, azóta ő emberileg megsemmisült és politikailag is hulla lett.
Elszúrta nagyon, pedig én is bírtam.
Vannak hiányosságai. Akkor követte el a hibát, amikor a fidesz csőbehúzta a gyermekvédelmi törvénnyel, amely összemosta a homoszexuálisokat a pedofilokkal. Egy 22-es csapdába került (hála Istennek ez visszaütött a fideszre: kegyelmi botrány) ha nem szavazza meg rásűtik a pedotámogató titulust.
Tehát együtt szavazott a fidesszel,mihasznánkkal.
"senkit nem láttam még úgy harcolni a parlamentben meg szerintem mással nem volt baj."
Dehogynem, éppen ez az: Jakab Péter összekeverte az like-bajnokságot a választási sikerrel. Hónapokig vele volt tele a sajtó, hogy mikor hogyan olvasta rá a tutit Orbánékra. Aztán amikor eljött az előválasztás, olyan hóttutolsó lett, mint a huzat. Az ilyen beugatós ripacskodás népszerű, de szavazatot nem hoz.
Szerintem egyszerűen az van, hogy van egy plafon, ami fölé az ilyen pártok nem tudnak menni. Egy radikális jobboldali pártra még a legkiábrándultabb Magyarországon sem kíváncsi 15%-nál több ember, egy konszolidálódott radikális pártra meg még az a 15% sem lesz kíváncsi.
A Jobbik korábbi sikere szerintem megtévesztő: nem a jó politizálásuk, hanem az emberek elégedetlensége juttatta őket oda. Ezeknek az elvárásoknak esélyük sem volt megfelelni.
Nem ripacs, mert nagyon jól ráérezve pontosan azt foglalja szavakba amit minden magyar ember gondol.
Viszont az emberi jellembeli gyengeségére az összefogás elárulásâra ez nem felmentés.
Szóval tehet ő már akármit, neki vége van.
Pedig elég sokan látták benne a következő miniszternököt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!