Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Peti pontosan hol...

Jakab Peti pontosan hol bukott el?

Figyelt kérdés
Tudom nem aktuális de mostanába sokat gondolkodok ilyeneken és mivel akkor nem nagyon követtem a dolgokat így nem tudom. Én úgy gondolnám azért,mert összeállt Gyurcsánnyal Jobbikosként. Egyébként senkit nem láttam még úgy harcolni a parlamentben meg szerintem mással nem volt baj. Tehát így volt?

2024. ápr. 16. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Az első parizeres szelfijénél
2024. ápr. 16. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Parizer, megcsalás, Gyurcsánnyal összeállás.
2024. ápr. 16. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
94%

#7!

Azért ripacsokodás, mert nézni is fájt.

Látta, hogy ezzel népszerű, ezért ráment erre. De ezer sebből vérzett, amit mondott. Ő pedig elhitte, hogy a like-okból szavazatok lesznek.

Szegény nem jött rá, hogy ez a stílus a közép és általános iskolás korosztálynak jön be, de ők nem szavazhatnak.

2024. ápr. 17. 02:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ripacskodás,hogy nem melegedni volt a parlamentben?"

Jaj, de szép érvelési hiba ez: mintha Jakab Péter viselkedésének egyetlen alternatívája a semmittevés lenne. Én azt nem tartom nagy harcos teljesítménynek, hogy parízerezek meg üvöltve kritizálok. Azzal sem értek egyet, hogy ez valami unikális lett volna a részéről.

Ez a nagy harcosság puszta figyelemhajhászás volt, és szerintem teljesen jól csinálta. Abba bukott bele, hogy a megmondó celebként felmutatott közéleti figyelmet nem tudta választói bizalommá konvertálni. Az emberek szívesen hallgatták, ahogy valaki úgy mondja meg Orbánnak, ahogy ők is megmondanák, de ettől még nem kértek Jakab Péterből, mint vezetőből. A Jakab-féle reklám nagyot ment, csak a reklámozott terméket nem vette meg senki.

2024. ápr. 17. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
elbukott a krumplis zsákban arccal bele a parizerbe
2024. ápr. 17. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!