Közpénzből a fidesz 143 millió forintot költött a Megafon Facebook hirdetéseire. Biztos nem lett volna jobb helye (pl kórházi tartozások, közutak javítása, stb) ennek a közpénznek?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 12. 09:09
11/20 anonim válasza:
#9 Vállalom a demagógia vádját.
Ha abból a 143000000 forintból egy embert meg lehetne gyógyítani, akkor azt oda kell adni.
12/20 Lord Gauldoth válasza:
#11 Akkor nem ment át az üzenetem. Kívánatos lenne, de millió felesleges dologra költöttek már, fognak is, és tesznek is el. Nem azért nem megy a kórházakba pénz, mert most erre költötték el helyette. Ha most nem verik el propagandára, akkor sem a kórházakba menne a pénz. Ennyi.
13/20 anonim válasza:
Átjött az üzeneted, meg is értettem. De - többek között - ez a baj.
14/20 anonim válasza:
12-es, ezt a bölcsességet várja el Orbán is mindenkitől.
Hát nem lehet mit tenni, ellopják azt úgyis.
Az ilyen emberek miatt tart itt ez az ország.
15/20 Lord Gauldoth válasza:
#13 Akkor jó, akkor értelek :)
#14 Olvasd a korábbi üzenetem is. Nem azt írom, hogy ez jó. Csak kár állandóan mindig felhozni az egészségügyet.
16/20 anonim válasza:
Ha valakid már meghalt azért, mert a nagy ember tönkretette az egészségügyet, akkor nem tudod állandóan nem felhozni az egészségügyet.
Ugyanez a helyzet a többi tönkretett közszolgáltatással.
17/20 Lord Gauldoth válasza:
Sajnos több ilyen tapasztalatom is van. Édesapám lényegében megölték a kórházban. Nem hogy rosszul lett kezelve, hanem még fertőzéseket kapott el ott bent. Pl. kérdés nélkül koronavírusos osztályra vitték, ahol persze el is kapta. De hogy ne menjek vissza az időben túl messze, múlt héten bevittem tesóm, időpontra mentünk és több mint két órát vártunk. Szóval tudom milyen ez. Csak az ennek ismerete nem változtat azon, hogy azt is tudom, hogy a pénzt akkor sem oda költik, ha a propagandára, vagy stadionra nem.
18/20 anonim válasza:
Szomorú olvasni ezeket a hozzászólásokat, de sajnos egy átlag fidesz szavazó agyáig nem jut el ez a dolog. Őket nem érdekli hogy naponta 5-10 ember hal meg kórházi fertőzésekben, a szűrések hiánya miatt és a hónapos várakozás következtében.
19/20 anonim válasza:
Miért, a bukott Katica nyugdíjának nem lenne jobb helye akármelyik egészségügyi vagy gyermekjóléti intézményben? Ha már "családbarát" kormányról van szó...
20/20 anonim válasza:
Nem hiba cukerberget pénzzel támogatni, főleg nekik a nagy fideszeseknek, akik folyton dollár baloldalaznak. Mindenhol ellentmondásba kerülnek, kilóg a lóláb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!