Ezeket a nyomorult fideszes hirdetéseket hogy tudom letiltani?
Leváltod és jövőre nem kell mindenen a szemetüket nézni.
A legidegesítőbb hogy oltári fake dolgokat tényként akarnak beállítani.
Az oldalakat ha letiltod, nem jelenik meg tőlük a hirdetés sem szerintem. De facebookon van olyan lehetőség, hogy az adott oldaltól ne jelenítsen meg több hirdetést.
Youtubeon is a kis i betűre kattintva tudod letiltani a reklámot, illetve a hirdetésbeállításoknál ki tudod kapcsolni apolitikai hirdetéseket. Bár ez semmit nem segít, én is kikapcsoltam és rendre dobálja őket, gondolom más a kategória hogy ne legyen ilyen egyszerű dolgom. Aztán lehet ha be lenne kapcsolva kétszer ennyit kapnék, ezt nem tudom.
Jelented "zaklatás"
Így jelentettem az összes újságot az FB-n még nyáron.
Gondold el, mindegyiknek más témája nem volt, csak a wírus.
Nehéz döntés volt, mert jó volt olvasni a több ezer hozzászólás, ami elküldte őket a kv anyjukba, de elkött a pont.
De még tovább erősödött az fb, ezek után jelentek meg az újan lapok magyarul, aminek .sk .ro volt a végén és miután azokat is kiselejteztem, már több hónapja nincs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!