Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem veszi figyelembe a...

Miért nem veszi figyelembe a facebook, hogy nem akarok kampányos hirdetéseket kapni?

Figyelt kérdés
Napi szinten rejtem el őket, mint érzékeny téma, de semmi értelme, mert ugyanúgy az arcomba tolja.
2022. ápr. 1. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebből él többek között a Facebook. Azért ingyenes neked, azért rakhatsz fel milliárd képet ha akarsz, mert a szervereket, az infrastruktúrát, és a fejlesztést a hirdetésekből fedezik.
2022. ápr. 1. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell a facebookon lógni és nincs ilyen gondod.
2022. ápr. 1. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van az az angol mondás, hogy "Ha valamit ingyen kapsz, akkor te vagy a termék".
2022. ápr. 1. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez oké, de ha valamit kéretlennek állítok be akkor azt figyelembe szokta venni, és olyan hirdetéseket látok amik közelebb áll hozzám. Dolgozik az algoritmus.

Viszont ezt a kampányt undorítóan nyomja... Mindkét oldalt

2022. ápr. 1. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Én jelenteni és tiltani szoktam... van hogy napi 100 -at.
2022. ápr. 1. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet kapcsolni minden oldalnál, hogy ettől és ettől nem szeretné több hirdetét látni. Nekem utána egyszer sem dobja vissza ugyanazokat az oldalakat. Ehhez nem elég ha elrejted vagy jelented. Ki kell kapcsolni, hogy nem szeretnéd mondjuk a kismariska kávéfőző oldaltó hirdetést látni. (jobb fent 3 pötty, Miért látom ezt a hirdtetést?, Lehetséges lépések: A hirdető összes hirdetésének elrejtése)
2022. ápr. 1. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!