Van még olyan ember aki meg kajálja ezt a buta szinvonaltalan fidesz propagandát az M1 és társai médiában?
#12 megint oltogatsz, személyeskedsz minden infó nélkül, és olyan rosszul érvelsz, hogy az fáj.
Egyrészt had ismerje már a szüleit jobban, mint te egy gyk hozzászólás alapján. Másrészt attól mert használnak netet miből gondold, hogy olvassák a balos propagandát? Azt remélem sejted, hogy nem mindenki, sőt én inkább úgy fogalmaznék, hogy kevesen olvassák mindkét oldali médiát. Igazából a Fidesz propaganda kb. elkerülhetetlen, mert mindenhol ott vannak. Ha balos médiát akarsz, akkor ahhoz igazából célirányosan kell menned. Aki viszont utálja őket, az a legritkább esetben megy fel olyan honlapokra/rádióra/tévére, ami az övék.
Mindkettőt nézem hallgatom. Nekem a jobbos propaganda szimpatikusabb mint a balos, ez van . Független olyan nincs pedig lenne rá igény. Aki ilyen telexet GulyásMarxit 444-et függetlennek állít be azt kiröhögöm :D
Híradók 70 %-a pl azzal van tele hogy országosan 3 embert érintő balesetek házleégések és késelések bemutatásában dagonyázzon, na itt kb mind el is vágta magát nálam, legyen az rtl vagy tv 2 , az M1 ettől legalább jobb. De igazából az embernek van egy ala világnézete és azt veszi komolyan amelyik belepasszol ebbe. Mindenki így működik nagy vonalakban.
Itt a nagy baj, hogy még abban sincs egyetértés, melyik a független média, egyáltalán van-e olyan.
Én azt csináltam, hogy a nemzetközi híreket (pl. orosz-ukrán háború) külföldi, elsősorban brit és német lapokban olvastam el. Aztán olyan magyar honlapokat kerestem, amelyek erről kb. hasonlókat írtak. Ez lett a hitelesség mércéje. Utána már ezeket a honlapokat komolyan vettem, a többit meg aszerint ítéltem meg, mennyire tértek el ettől. Nem is nagyon olvasok olyat, amelyiket nem tudom komolyan venni. Vagy csak a nem politikai híreiket olvasom.
Na jó. Iróniának szántam az elözö 100%-os válaszom... Megy majd az lejjebb. :XD
Ugyanezt lehet érezni itt az oldalon a "Valláskritika" rovatban. Kísérteties a hasonlóság a "Magyar politika" rovathoz. :)
Ütik-vágják egymást a hívők-ateisták. A hívők általában a Bibliából idéznek, az ateisták meg valamilyen tudományos szövegből.
Azt hiszem, már írtam, hogy olyanok vagytok, mint a vallási fanatikusok... És igaz. 2006-ban még aránylag fiatal voltam, kevesebb veszíteni valóval. Kimentem tüntetni többször is az akkori kormány ellen. Ma nem mennék, de nem tudom elítélni azt a fiatalt, aki változást akar. Majd 50-egynéhány évesen, ha az akkori fiatalok meg akarják dönteni azt a rendszert, ami neked most jó, mit gondolsz? Mindegy... Sok értelmeset nem írtam.
Ez nem is politika, hanem egy rohanó Világ! Követhetelen. Ilyenkor volna jó olyan helyen élni, ahová nem jut el a Világ zaja. Bocs, hogy ezt így ideírtam, de pont rálátok az ablakból egy olyan közösségre, amelyik úgy él itt nálunk, mint az USA-ban valami amis falu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!