Van még olyan ember aki meg kajálja ezt a buta szinvonaltalan fidesz propagandát az M1 és társai médiában?
Van még olyan ember aki megkajálja ezt a buta színvonaltalan ellenzéki propagandát, hogy azért szavaznak emberek a Fideszre, mert az M1 és társai megvezeti őket?
Értsétek már meg, hogy azért néznek M1-et és társait, mert abban hallanak olyant ami megfelel a világképüknek és nem azért az a világképük ami, mert M1-et néznek.
Mondok egy példát: 444, hvg lehozza, hogy a gyerekek 1/5-ének nincs helye a bölcsődékben, ugyanezt a magyar nemzet úgy hozza le, hogy 2010 óta megduplázódott a bölcsödei férőhelyek száma. Mindkettő igaz, az hogy te ennek örülni akarsz vagy épp sopánkodni rajta már csak a világnézeted dönti el, meg hogy melyik oldal hülyeségét akarod kritika nélkül megkajálni.
Én amúgy pár napig kíváncsiságból csináltam egy m1 maratont (kb. este 6 órától+arra aludtam). Hajnali 3 környékén is arra keltem, hogy mindjárt pakolni kell, mert kitör a harmadik világháború egyszerűen nagyon brutál cucc 😂
Nem tudom miért kínoztam magam ennyire.
4# Akkor te mennyire vagy okos ember, ha egész nap azt akarod hallani hogy migráncsok, prüsszel, lmbtq, ahelyett hogy a rád vonatkozó magyar korrupcióról, az egészségügy és oktatás helyzetéről, az adód kvázi eltűnéséről akarnál hallani.
Tehát vagy agymosottak vagytok mert a propaganda tesz titeket ilyenné, vagy alapból hülyék, mert magatoktól se érdekel titeket a magyar valóság, az aktualitás, a saját adótok helye, az ország helyzete, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!