Magyar Péter pártja el tudja érni, hogy 2026-ban kevesebb ember szavazzon a Fideszre?
1-es
"dollárbaloldal"
"nőverő"
Valami Önálló véleményed is van a magyar politikáról, vagy csak amit a rogáni pásztorok utasításba adtak.? xD
Könyörgöm, könyörgöm boomerek felnőtt emberek vagytok és egy 17 évesnek több Önálló véleménye van, mint nektek, komolyan csak a vegetatív idegrendszer működik bennetek, a szaporodás meg az alvás kajálás megy ? Felnőtt idős emberek, és megálltak ezen a vegetatív szinten, tragédia.... xD
"Egyelőre úgy tűnik, csak még jobban megosztotta a baloldalt, ami a Fidesznek kedvez."
Nem megosztja, hanem nagyon helyesen leamortizálja őket. De nyilván vannak pártok, akik megmenekülnek a szakadéktól, MSZP, Párbeszéd, akik gyorsan felmásztak a DK hátára és ott próbálnak még plusz pár évet nyerni maguknak, hogy azt hazudozzák továbbra is, hogy mekkora tömeg van a hátuk mögött, közben fosnak egyedül indulni bármely választáson is, vicc.
A leamortizálás csak részben fog működni. Ezen pártok politikusai majd beolvadnak a DK-ba, és mi lesz? MP és Fletó egymás ellen fog harcolni, amit a Fidesz páholyból néz majd. Ha pedig MP abba a hibába esik, hogy bármelyik eddigi politikust beveszi, legyen az Tordai, Jakab, bárki, akkor neki is vége.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy a Fideszt nem lehet megdönteni. Talán a 2/3 nem jön össze, ami mondjuk jó, de az abszolút többség simán meglesz nekik.
Magyar Megmondta, egyetlen egy régi ellenzéki párttal és politikussal sem hajlandó szóba állni. Én teljesen egyetértek vele, erre jó példa a Momentum, hogy őket is sikerült össze "ellenzékizni" vagy össze "gyurcsányozni", most meg ott tartanak, hogy lehet be sem jutnak Önállóan sehova.
Én nem jelentenék ki ennyire biztosra semmit a politikában, hogy mi lesz meg mi nem lesz, a politika az, ami 1-2 hét is óriási fordulatokat tud hozni, ami 2 hete még biztosnak tűnt, az mára már nem biztos és fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!