Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szimpatikus nektek a...

Miért szimpatikus nektek a Fidesz?

Figyelt kérdés
Természetesen csak azokhoz szól a kérdésem, akik szeretik a Fideszt.
2024. ápr. 10. 20:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

9.

Nálunk akartak letelepedni a migráncsok?

Brüsszeli EU-s támogatásoktól valóban hatékonyan megvédenek újabban, ezt nem tudom elvitatni.

Ahol nincs ilyen f.sza kormány Európában, ott melyik országban van emiatt háború?

Hol székel a genderlobbi és mivel foglalkozik? Milyen károkat okozott neked a genderlobbi 2010 előtti emúttnyócévben?

2024. ápr. 10. 21:48
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
megvéd egy nyugalmas, tisztességes megélhetéstől.
2024. ápr. 10. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:

A mocsok libernyákok ellen van, ez elég. Én jobban élek a fidesz alatt. Az hogy más nem tudja nem akarja kihasználni a lehetőségeet az egyedül a saját baja.

És mielött bárki bekérdez, nem, nem érdekel a "pedobotrány" se a korrupció, se az hogy pár volt fideszes arcról ez az kiderült, meg az ellenzék folyamatosan ekézi őket. Lényegtelenek számomra, minden pártban ,sőt minden nagyobb cégnél is ,lennének hasonló megkapargatható "bűnök", de a többiek számomra rossz irányba mennének.

2024. ápr. 11. 11:08
 14/19 anonim ***** válasza:

13.

Igen, te az a típus vagy, akinek pénzzel betömik a száját, aztán kuss neked.

2024. ápr. 11. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:
14, lehet.. pénz beszél, kutya ugat tudod a mondást..minden a pénzről és a hatalomról szól, a többi ami nem annak tűnik, az is arról szól :D A nagy erkölcsi felháborodások az ilyen olyan botrányok is arról szólnak, hogy ezt meglovagolva a másik oldal kerüljön oda a zsíros falathoz. Kutyát nem érdekli a pedózás meg a korrupció, a lényeg hogy infókat megszerezve és kijátszva ki tud tömeget manipulálva hatalomra jutni és minnál több erőforrást megszerezni.
2024. ápr. 11. 14:56
 16/19 anonim ***** válasza:

15.

De itt most nem a politikusok pénzéről és erőforrásáról beszéltem, hanem az átlagemberéről, illetve konkrétan a tiedéről. Az nulla gerincre vall, hogy te pénzednél vagy, és így aztán minden és mindenki más le van szarva, felőled akár minden hétvégén ki is végezhetnének 100 embert a stadionokban, az sem számítana. (Logikailag is bukta egyébként az érvelésed, mert abból, hogy most éppen jól élsz, egyáltalán nem következik, hogy másik kormány alatt nem lenne így, vagy akár még jobban.). Továbbá nagyon sokan a fidesz-szavazók közül kifejezetten rosszul élnek, teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor ők mégis mit esznek rajtuk? Itt már tényleg nem lehet mást feltételezni, mint agymosást, vagy 80-nál alacsonyabb IQ szintet vagy mindkettőt egyszerre.

2024. ápr. 11. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Ez a te feltételezésed. Aki rosszul él az is élhet még rosszabbúl. A biztos közepes jobb mint a bizonytalan jó. Váltani meg nehéz.Ezért ragadnak bele sokan szar kapcsolatokba szar munkahelyekre.

Én jelenleg a felhozatalból nem látok jobbat, és nem csak én hanem kb 3 millióan...nevetséges az az ellenzéki mantra , hogy mind elmebetegek, meg írástudatlanok :D

Egy új még éhes hatalom első dolga a totális rombolás az új seprű elvén, aztán a zsebei megtömése ipari szinten, mert be kell hozni a tizensokév lemaradást. Ilyen az ember, ilyen a politikus ilyen az élet.

Engem nem érdekel az ilyen "gerinc" szöveg ez az élhetetlenek mentsége maguk elött. Igen ha én pénzemnél vagyok akkor leszarom hogy "afriában éheznek" nem az én problémám, oldják meg felnőtt emberek. Akiknek nem jó ez a rendszer ami itt van a fidesz, az oldja meg de sipákolás siránkozás másra mutogatás nélkül . De nevetséges arra kenni, hogy azért nincs pénze valakinek mert fidesz van , nem nem azért. Hanem mert élhetetlen tehetségtelen sültgalambot váró az adott egyén. Itt nincs diktatúra ez nem észak korea, aki akar az törtethet, vállalkozhat, tanulhat , akár ki is mehet külföldre, lehetőség mindenkinek adott.

2024. ápr. 11. 15:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Kicsit el vagy tévedve az arányokkal. A népesség negyede szavazna a fideszre, fele ellene, negyede bizonytalan.

Te amúgy egy ilyen tipikus fölfele nyalok, lefele rúgok fazon vagy. Pont, mint a NER-es milliárdosok csak kisebben. És amúgy, de, itt igazán gazdag csak az lehet, akinek hagyják (vagy akit kitömnek pénzzel eleve, mert jó elvtárs), szó sincs róla, hogy MO-n mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.

2024. ápr. 11. 16:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Hagyjuk a matekot , nyer a fidesz és kész.Fele ellene? Olvasd el a 22-es szavazási arányt, ja és aki otthon maradt azt ne sorold ellenzékbe ismerjük a trükköt :D

Nem akarok milliárdos lenni,és igen aki az lesz az nem tisztességes úton lesz az se itt se máshol.

Normál szinten igenis a maga szerencséjének a kovácsa az ember. Átlag középosztály szinten.

Ha sikerhez nyalni rúgni kell akkor tanuld meg és alkalmazd, aki alkalmazkodik túlél a többi kihal.

2024. ápr. 11. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!