Csak nekem nem szimpatikus Vitézy kicsit sem ellenzékiként?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy Karácsony mindent jól csinál, nyilván lehetne jobban is (pl ha lenne rá 300 milliárdos keret, amit a Fidesz elsíbolt a várostól), de valahogy Vitézyt nem tartom egy politikusnak. Maradjon szakértői poziban, de főpolgármesterként csak veszítene vele a város, mert a Fideszre lenne utalva, hiszen az LMP nem nagyon tud forrásokat teremteni. Na meg a fideszes múlt, az hogy lenézi a hajléktalanokat, a felelősséget hárítja stb nem teszi őt szimpatikusabbá.márc. 28. 11:52
1/5 anonim válasza:
Nekem sem, de Karácsony megbukott.Nem szavazok idén.
2/5 A kérdező kommentje:
Miben bukott meg? xD
márc. 28. 11:59
3/5 anonim válasza:
Vitézy alkalmatlan politikusnak, maradjon a buszozásnál
4/5 anonim válasza:
Karácsony annyit tud felmutatni hogy nem fideszes.
Sok kerületben az emberek annyira elvakultak hogy inkább bűnöző mszp-s maffiózókat választanak csak hogy a saját szektájuk nyerjen.
5/5 everlight válasza:
Vitézy Orbán embere,azért indították hogy Karácsony kevesebb szavazatot kapjon, Közlekedési szakemberként nem ért semmit a városvezetéshez,egy faluban se volt egy napot se polgármester.
4.Én a 16.kerületben lakok,a jó Fideszes közgyűlés megszavazta hogy a 4 évvel ezelőtti utca felújjításokat fizessük ki 22000Ft ezért se fogok a fideszes KOvács Péterre szavazni,ha egy ellenzéki kerület teete volna ugyan ezt a fideszesek hőzöngenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!