Magyar Péter barátnője miért nyomja rá az emberre a telefont?
Figyelt kérdés
Bohár Dániel - Riporter szeretett volna pár kérdést feltenni. Illedelmesen köszönt, aztán szó nélkül MP csaja leteszi a telefont.
MP befenyítette a lányt, hogy nem beszélhet akárkivel? Vagy a hölgy ilyen bunkó?
ápr. 10. 00:43
21/39 anonim válasza:
Nyilván merr épp nem tudta felvenni a beszélgetést, amit kell, mert a kis gerinctelen propagandista egy összevágott beszélgetést tesz közzé, és jó ha megvan eredetileg mit mondott akitől ez a kos féreg kérdez.
22/39 anonim válasza:
Én nem nyomtam volna rá, hanem elküldtem volna az .....ba, de jó keményen, hogy kedve nem lesz többet senkit felhívni.
23/39 anonim válasza:
amennyit láttam ebből a bohárból, nem érdekelne, hogy megjátssza az illedelmest, meg hogy egyesek embernek nevezik, attól a megítélése még a régi marad
24/39 Alex Fly válasza:
Ja és habár én nem vagyok Magyar Péter barátnője, de ha egy telefonbetyár engem zaklat, én is leteszem a telefont...
Meglepő, hogy akad,akinek ez újdonságot jelent.
25/39 anonim válasza:
Riporter ha ha ha egy utolsó propagandista Paprikajancsi
26/39 anonim válasza:
Ha így leadta volna Bohár az MZP interjúját rendben is lett volna. Csak hogy nem ezt tette hanem propagandát gyártott belőle....
27/39 BlackSword válasza:
Mivel ez a fajta propaganda azzal operál, hogy szókapcsolatokat emelnek ki mondatokból, és helyezik teljesen más kontextusba, kitekerve az eredeti mondanivaló lényegét, esetekben teljesen más, ellentetes értelmet adva annak, így nem csoda, hogy értelmes ember nem áll szóba a lakálypropaganistákkal...
28/39 anonim válasza:
Amúgy lehet csak figyelmes volt vele, és MZP után nem akarta ő is beégetni
29/39 anonim válasza:
Mert van élete, es nem riporterek kérdéseire akar válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!