Szerintetek szép Hajdú Péter barátnője ?Láng Eszter
2021. dec. 23. 13:31
A kérdező szavazást indított:
nagyon szép
szép
átlagos
csúnya
nagyon csúnya
32 szavazat
1/10 FoxtrotLidérc válasza:
Nekem nem az esetem, de objektíven tekintve kimeríti a mainstream szépségideál fogalmát. :)))
2/10 anonim válasza:
hajdú úgy néz ki melette, mint egy kivénhedt milliárdos. Ja, de mondjuk az is. Amúgy a múltkor láttuk őt a Sparban, kis seggdugasz egy csávó.
3/10 anonim válasza:
Szep, de basszus azert penz is van, kozmetika szolarium mukorom sraga kremek. Csak eppen hajdu peti ronda. Egyszeruen a nok kepesek lenyelni hogy ronda oreg pasijuk van, erre szocializalidtak. Mondjuk petike meg turheto is, de az a bosszanto hogy egy ilyen toritanarfeju atlagos pasi jokepu adonisznak hiszi magat.
5/10 anonim válasza:
Jó kis csajszinak tűnik, Hajdúnál sokkal jobbat érdemelne :P
6/10 anonim válasza:
Gyengébb Sarka Kata klón. Peti szerintem azóta sincs túl Katán. Kata azóta már nagyobb halat fogott magának, pedig Hajdúnak is biztos van pénze.
7/10 anonim válasza:
Kb 60 éves öregembert fogott magának, gyorsan le is petézett neki. Nem is tudom hogy hogy tudja így élni a napjait h el kell viselni egy ilyen szottyadt papit. Hihetetlen h a pénz imádat ennyire felülír mindent.
8/10 anonim válasza:
Ahogy egyre többet látom, olykor komolyan, olykor smink nélkül, egyre inkább azt gondolom, hogy nem szép. A mosolygós képein meg talán, de inkább ápolt, átlagos nőnek mondanám.
9/10 anonim válasza:
Közelülő fura szemei vannak, sztem kifejezetten csúf,csak sminkben mutat valahogy
10/10 anonim válasza:
Iszonyat átlagos szerkesztés nélkül, csodálkozom hogy petya nem talált magának egy bomba csajt a pénzével meg a celebsegevel…
Mert ugye a külső nem számít, egyébként petya hányinger, foglaltam sincs hogy lehet hozzáérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!