Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért cipeli...

Magyar Péter miért cipeli magával mindenhova az uj barátnőjét meg a testőret? Még a vonulásra is?

Figyelt kérdés
És nem kell a fideszesezés, én MP-szurkoló vagyok, de ez nem tetszik. Főleg az őrök. Nagyon elitista allűrnek tartom.

2024. ápr. 8. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek, öncélú és kicsit visszatetsző
Szerintem ez így jó
Egyéb
15 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%

... az ő személyiségét ismerve, ez nála kötelező elem.

Én ismertem a Diákhitel Központból, azt javaslom, hogy senki egy szavát se higgye el, nagy színész, nagy dumás, de ami mögötte van, az nem sok.

Egy egoista, önimádó, csörtető ember.

2024. ápr. 8. 13:34
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
#1, te is a fideszrendszer kitartottja vagy/voltál? Akkor honnan tudhatnánk, hogy nem hazudsz a mundérbecsület jegyében?
2024. ápr. 8. 13:50
 3/11 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező: a barátnője -gondolom- egy önálló entitás, nem kell őr cipelni, megy ő magától.

A testőrök pedig azért fontosak, mert ha 100.000 emberrel körül vagy véve, jó eséllyel olyanok is kerülnek bele, akik nem szimpatizálni akarnak vele, hanem megverni/megölni. A másik, hogy pszichikailag is jobban érzi magát az ember egy ilyen esetben. Lehet, hogy egyébként túlzás, ő nem "akkora ember", hogy testőrei legyenek, de nem elitista.

Egyébként meg, Orbán golyóálló mellényben ment óvódások közé.

2024. ápr. 8. 13:55
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem nem cipeli hanem megkérdezi, hogy szeretne-e menni és gondolom a barátnője azt mondja, hogy igen
2024. ápr. 8. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Mivel nem csak szívecskés szmájlikat kapott, bizonyára megvan az oka a testőrnek. Az hogy a barátnője miért tart vele az kizárólag az ő dolguk.
2024. ápr. 8. 14:08
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
5: nem, az nagyon is számít, hogy kivel jeleik meg egy politikus egy ilyen rendezvényen.
2024. ápr. 8. 14:18
 7/11 A kérdező kommentje:

“a barátnője -gondolom- egy önálló entitás, nem kell őr cipelni, megy ő magától”

😅

Ez jó. Pont úgy néz ki!

Látszik, hogy MP azért vonszolja magával, hogy mutassa Vargának. Egyébként mi értelme lenne? Ez a magánügye.

2024. ápr. 8. 14:20
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
#6 Ha ennyire számít a protokol akkor kénytelen vinni a barátnőjét mivel Judit asszony nem adja oda a lányát. Tudod van aki a lányát vitte ha már az asszony nem ért rá :)
2024. ápr. 8. 14:22
 9/11 anonim ***** válasza:
2# nem tök mindegy, de ha akarod kérdezd meg nyugodtan Ch. Pétert, H. Kingát, elég régóta ott vannak, vezető beosztásban, velük is dolgoztam...
2024. ápr. 8. 15:24
 10/11 A kérdező kommentje:

Nyilvánvaló, hogy nem egy jellemóriás a pali, dehát fideszes múlttal hogy is lehetne az?

A kutyámat nem merném ráhúzni, de a Fidesz-rezsim pusztitására azért jó lehet.

Épeszű ember nem vár többet tőle, mint egy “csiripelő” maffiózó-feleségtől. De azt viszont nagyon várjuk és reméljük tőle.

2024. ápr. 8. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!