Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szorul ökölbe a kezetek...

Nem szorul ökölbe a kezetek ezektől a primitív propagandistáktól? Mit tennétek velük egy esetleges fidesz bukta után?

Figyelt kérdés

Bohár Dániel, Trombitás Kristóf, Déri Stefi, Kopasz oszt és még sorolhatnám..

Mi lenne a büntetésük véleményetek szerint ha eltakarodna a fidesz? Eltiltás minden állami állástól? Börtön? Pénzbüntetés? Semmi sem?

Mit gondoltok? (Nyilván a megafon teljes bezárásán kívül)

2024. ápr. 8. 08:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
85%

#25 "Hazudnak folyamatosan, hogy brüsszel malmára hajtsák a vizet és kormányt buktassanak a saját embereiket beültetve"

Ezt már olyan sokszor hallottam, most már muszáj megkérdeznem. Mik "Brüsszel" érdekei ami miatt pénzt és energiát hajlandóak rááldozni, hogy a saját embereiket ültessék a magyar kormányba? És ez miért rossz nekünk egyszerű halandóknak? Itt a lehetőség, hogy egy "ballipsiből" fidesz szavazót faragj!

2024. ápr. 8. 12:55
 32/33 anonim ***** válasza:
12%

23#fidesz az én pénzemből hazudik nekem

míg a balosmédia nem az én pénzemből ad tájékoztatást a valóságról

Ja, a külföldi milliárdok, amiből dezinformál, befolyásol a balliberális média ( mert bizony van és nincs betiltva), az a tuti....ja nem!

2024. ápr. 8. 13:24
 33/33 anonim ***** válasza:
89%
Én régimódi vagyok, és őseink bevált és hatékony módszerét tartom korrektek. Lopásért kézlevágás. Hazugságért nyelvkivágás.
2024. ápr. 8. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!