Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szorul ökölbe a kezetek...

Nem szorul ökölbe a kezetek ezektől a primitív propagandistáktól? Mit tennétek velük egy esetleges fidesz bukta után?

Figyelt kérdés

Bohár Dániel, Trombitás Kristóf, Déri Stefi, Kopasz oszt és még sorolhatnám..

Mi lenne a büntetésük véleményetek szerint ha eltakarodna a fidesz? Eltiltás minden állami állástól? Börtön? Pénzbüntetés? Semmi sem?

Mit gondoltok? (Nyilván a megafon teljes bezárásán kívül)

2024. ápr. 8. 08:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
39%
kötél
2024. ápr. 8. 10:17
 22/33 anonim ***** válasza:
33%
21#;én is szeretem a kiköltözést 👍👍
2024. ápr. 8. 10:21
 23/33 anonim ***** válasza:
85%

23

lehet, hogy nem érzékeled a különbséget.

a fidesz az én pénzemből hazudik nekem

míg a balosmédia nem az én pénzemből ad tájékoztatást a valóságról

2024. ápr. 8. 10:52
 24/33 anonim ***** válasza:
58%
23, kűzdj ellenünk, magyarok ellen nyugodtan... csak ne az én pénzemen tedd ezt kérlek.
2024. ápr. 8. 10:54
 25/33 anonim ***** válasza:
11%
Ja mert a nyugatról fizetett média az független ? Hazudnak folyamatosan, hogy brüsszel malmára hajtsák a vizet és kormányt buktassanak a saját embereiket beültetve. Nyilvánvaló, hogy költségvetésből is kapni fognak azok akik védik ellenetek és a dollárbalosok ellen az országot.A fideszesek adója is oda megy, nincs olyan , hogy hazaárulók adója meg hazafiak adója külön kalapban, ez van, el kell fogadni vagy el lehet menni innen gyorsan.
2024. ápr. 8. 11:02
 26/33 anonim ***** válasza:
88%
26, a nyugatról fizetett független média sem az én pénzemből működik, hiszen azokat nyugatról fizetik és nem én fizetem.
2024. ápr. 8. 11:03
 27/33 anonim ***** válasza:
5%
Igen, de nem te döntöd el mire megy el az adód, hanem a kormány,amit az emberek megszavaznak.Ahogy befizetted már nem a tied. Ezt hívják demokráciának. Ha valami nem tetszik tessék nem szavazni a kormányra, hanem arra aki szerinted majd arra fizeti az adót amire te akarod. Sok sikert hozzá.
2024. ápr. 8. 11:08
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tennétek velük egy esetleges fidesz bukta után?"

Semmit nem tennék velük. Az kéne még csak, hogy mártírt faragjunk belőlük... Ők lennének a "szégny üldözöttek".

Leginkább úgy lehetne őket "büntetni", hogy nincs rájuk igény, a többség le sem sz@rja őket.

2024. ápr. 8. 11:10
 29/33 anonim ***** válasza:
90%
Tehát, azt hivják demokráciának, hogy a kormány dönt és nekem semmi beleszólásom sincs... értem. OMFG...
2024. ápr. 8. 11:14
 30/33 anonim ***** válasza:
21%
Van beleszólásod, 4 évente elmész raksz egy x-et. Meg most is rakhatsz majd júniusban ..Meg ide is irogathatsz, nem visz el a fekete autó a körmöshöz. Ja meg mehetsz tüntizni, ha ráérsz, és nem lövik ki a szemed nem vernek szét mint a kedvenc Ferid idején. Sőt alapíthatsz pártot is, és ha lesz elég támogatód majd te leszel a miniszterelnök és oda megy az adóforint ahova akarod .
2024. ápr. 8. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!