Nem szorul ökölbe a kezetek ezektől a primitív propagandistáktól? Mit tennétek velük egy esetleges fidesz bukta után?
Figyelt kérdés
Bohár Dániel, Trombitás Kristóf, Déri Stefi, Kopasz oszt és még sorolhatnám..
Mi lenne a büntetésük véleményetek szerint ha eltakarodna a fidesz? Eltiltás minden állami állástól? Börtön? Pénzbüntetés? Semmi sem?
Mit gondoltok? (Nyilván a megafon teljes bezárásán kívül)
2024. ápr. 8. 08:56
22/33 anonim válasza:
21#;én is szeretem a kiköltözést 👍👍
23/33 anonim válasza:
23
lehet, hogy nem érzékeled a különbséget.
a fidesz az én pénzemből hazudik nekem
míg a balosmédia nem az én pénzemből ad tájékoztatást a valóságról
24/33 anonim válasza:
23, kűzdj ellenünk, magyarok ellen nyugodtan... csak ne az én pénzemen tedd ezt kérlek.
25/33 anonim válasza:
Ja mert a nyugatról fizetett média az független ? Hazudnak folyamatosan, hogy brüsszel malmára hajtsák a vizet és kormányt buktassanak a saját embereiket beültetve. Nyilvánvaló, hogy költségvetésből is kapni fognak azok akik védik ellenetek és a dollárbalosok ellen az országot.A fideszesek adója is oda megy, nincs olyan , hogy hazaárulók adója meg hazafiak adója külön kalapban, ez van, el kell fogadni vagy el lehet menni innen gyorsan.
26/33 anonim válasza:
26, a nyugatról fizetett független média sem az én pénzemből működik, hiszen azokat nyugatról fizetik és nem én fizetem.
27/33 anonim válasza:
Igen, de nem te döntöd el mire megy el az adód, hanem a kormány,amit az emberek megszavaznak.Ahogy befizetted már nem a tied. Ezt hívják demokráciának. Ha valami nem tetszik tessék nem szavazni a kormányra, hanem arra aki szerinted majd arra fizeti az adót amire te akarod. Sok sikert hozzá.
28/33 anonim válasza:
"Mit tennétek velük egy esetleges fidesz bukta után?"
Semmit nem tennék velük. Az kéne még csak, hogy mártírt faragjunk belőlük... Ők lennének a "szégny üldözöttek".
Leginkább úgy lehetne őket "büntetni", hogy nincs rájuk igény, a többség le sem sz@rja őket.
29/33 anonim válasza:
Tehát, azt hivják demokráciának, hogy a kormány dönt és nekem semmi beleszólásom sincs... értem. OMFG...
30/33 anonim válasza:
Van beleszólásod, 4 évente elmész raksz egy x-et. Meg most is rakhatsz majd júniusban ..Meg ide is irogathatsz, nem visz el a fekete autó a körmöshöz. Ja meg mehetsz tüntizni, ha ráérsz, és nem lövik ki a szemed nem vernek szét mint a kedvenc Ferid idején. Sőt alapíthatsz pártot is, és ha lesz elég támogatód majd te leszel a miniszterelnök és oda megy az adóforint ahova akarod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!