Magyar Péter győzni fog 2026-ban?
"Lefizetett lúzer,akit nyal-fal a magyar proli."
Nem kell lebecsülni, nem egészen "proli" kinézetűek voltak, akik ott összegyűltek. Inkább az ellenkezője, értelmes, "jó arcok".
41!A kinézet nem számít.A buta agyatlan proli is tud öltönyben megjelenni és egy kis fű,vagy pia mellett hőbörögni.
Senkit nem fog érdekelni ez a majom MP pár hónap múlva.Ez egy felfújt hobóvircsaft.
Itt csak Toroczkaiék tudnának segíteni a magyar embereken,nem pedig ezek a mosógép által újraforgatott senkiházik.
Soha életemben nem mentem el szavazni,mert egyik undoritobb mint a masik.
Magyar Péterre elmegyek szavazni.
"mostantól minden más lesz. "
Ezt már sok miniszterelnök jelölt behazudta.
Bár végül is Orbán megcsinálta, ha így nézzük. Kitúrtuk magunkat a nyugati világból, és újra orosz/kínai barátok lettünk.
#42: Nekem valahogy mégsem tüntek "buta, agyatlan proliknak" az egybegyűltek. És éppenséggel nem hőbörgött senki, sem pia, sem fű hatása alatt. (Akiket te "proliknak" tartasz, szerintem nem járnak ilyen rendezvényekre, és valszeg nem is füveznek.)
"Senkit nem fog érdekelni ez a majom MP pár hónap múlva."
Majd az idő eldönti. Azért egyelőre sokakat érdekel, és úgy tűnik, a Fidesz-nek is némi fejfájást okozott.
"a Fidesz-nek is némi fejfájást okozott"
Máris múltidő? ;-)
"Máris múltidő? ;-)"
Tényleg, a magyarban nincs befejezett jelen, mint az angolban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!