Magyar Péter győzni fog 2026-ban?
MZP-re emlékszel még? Hol is van ő most?
Pedig épp 2 évvel ezelőtt volt ő az aktuális kormányváltó messiás.
Na, pont ennyire fognak az emberek emlékezni Magyar Péterre 2 év múlva.
Miért kell USA zászlót kitenni? Dr. Magyar Pétert nem támogatják külföldről, ez hazugság. Benne van a nevében is H magyar.
"Nem fog" mellé inkább kínai vagy orosz zászlót tehettél volna...;)
#2 Most tényleg ennyire hülye vagy? TE írtál ki egy kérdést és én meg válaszoltam.
Miért nem írtad ki hogy csak azok válaszoljanak neked akik éltetni fogják az új messiást és szentül hiszik, hogy győzelemre vezetik a szegény elnyomott ballibeket?
Azt mondta a beszédében, mostantól minden más lesz. Szerintem kamuzik, de meglátjuk jövőhéten, más lett-e...
Azt is mondta, gyurcsány és urambátyám rendszer nem (a fidesszel azért összefogna), de mégis szerepelhet a tv csatornákon.
Engedik elmondani a véleményét, üres ígéreteit... akik valóban, garantáltan változást akarnak, az a szövetség, aki tenni akaró civilekből áll, nem szerepelhet, akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!