Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debreceniek! Épül-szépül akis...

Debreceniek! Épül-szépül akis városotok?

#Együtt vagyunk Debrecen
2024. ápr. 6. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Allergiásoknak könnybe lábad a szeme a gyönyörtől
2024. ápr. 6. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen.Aggodalomra semmi ik, mert Kósa Úr ura a helyzetnek.Debrecen városa illetve környéke egy szép, boldog,békés,élhető hely lesz, ahová szívesen költöznek majd az emberek.Tiszta lebegő és víz,erősítés,lesz ott minden jó csak egy kis türelem kell még.
2024. ápr. 6. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugdíjas cívis vagyok, itt születtem, itt éltem, jelenleg az egyik kertvárosban, és épp most fontolgatjuk, hogy itt hagyjuk az "épülő-szépülő" betonvárost. Majd lesz itt sok aranyos kis kínai, aztán az itt maradó Debreceniek szépen éldegélnek kisebbségben. A Nagyerdőben (ahova naponta járok) már minden 2. fa kidőlve, a maradékot épp most tarolják le, Fancsika már csak emlék, a Vekerire sem érdemes kimenni. Maradjon itt, aki ezt a polgármestert támogatja, én az akkugyárakhoz, a város tönkretételéhez nem asszisztálok.
2024. ápr. 6. 10:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ja, minden normális ember menekül ebből a koszfészeből. Attól, hogy a központban a városháza elé képesek voltak virágokat ültetni még nem tesz semmit a teljes összképhez képest.
2024. ápr. 7. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!