Gyakori Kérdéseken politika kategóriában milyen válaszokat érdemes írni, hogy minél több zöld jelet kapjak?
Baloldali, Jobboldali?
Mik a tapasztalatok?
Függetlent, ők vannak többségben.
Maradj pártatlan.
#1 Aha. Függetlent, mint amilyen te is vagy DK-s, ugye?
Csakis a ballibes válaszok kapnak több zöldet mert ők vannak többen és azonnal, gondolkodás nélkül pontoznak l minden választ ami nem felel meg nekik. Konkrétan pontosító kérdést vagy a kérdésre tűpontosan megadott válaszokat is lepontozzák.
Torokra kell kapni az lmbtq embereket. Szidni kell a kereszténységet.
Progresszív woke válaszokat kell írni.
#2-nek:
Miből gondolod, hogy engem érdekel a százalék?
Nagy ívben lexarom, nincs megfelelési vágyam. Ha a ballibeket pontoznák fel, akkor nem 53%-on állnék.
Én általában 50% körül szoktam kapni, de néha előfordul hogy ez akár 80 fölé is ugrik, vagy 20 alá zuhan.
Felfelé akkor ugrik ha a válaszom pártsemleges, lefelé pedig akkor, ha kimondottan DK-s választ adok.
A jobbosokra viszont "rájár a rúd" ezen az oldalon.
Ne legyen ilyen célod, írd le bátran, amit gondolsz, és ha úgy látod kiutáltak. 2,5% vagy, akkor ideje tájékozódni.
Eloszlatni a narancsködöt a fejedből, friss levegőt beengedni, és bátran elindulni életed legszebb kalandjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!