Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka, hogy ebben a...

Mi az oka, hogy ebben a Magyar Politika kategóriában ennyire ellenzékes többség van?

Figyelt kérdés

Nézegetem a kiírt kérdéseket, válaszokat is.

Vannak persze értelmes, fideszes hozzászólók is, de sokkal kevesebben, mint az ellenzékes hozzászóló.

Mi ennek az oka?

Előre is köszönöm a kifejtett, értelmes válaszokat. De ugyancsak köszönöm az egymondatos "Merzorbánlop" válaszokat is, amelyekből sokat tanulok.

2023. júl. 29. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
sok diák unatkozik néha nyáron mint én , szóval sok fiatal jön fel unalmában
2023. júl. 29. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:
28%

Előző vagyok

Sok fiatal kormányellenes de én semlegesnek vallom magam

2023. júl. 29. 15:44
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező!

A mélyszegények és idősek jelentős része a fideszre szavaz,és ők kevésbé használják az internetet.

Másrészt aki a fideszre szavaz sok esetben a fideszt is gyűlöli, de valamiért éppen rájuk szavazott(többilyen ismerősöm van, aki négyévente megbánja ,még ő szidja először a kormányt)

2023. júl. 29. 15:51
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Az MSZP-s időkben is ellenzéki többség volt errefelé. Szvsz a többség simán csak kormányellenes, tökmindegy nekik épp melyik párt melyik. Az a lényeg hogy legyen kit szidni és legyen kire fogni a saját szerencsétlenségüket.
2023. júl. 29. 15:53
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Másrészt az hogy valaki ellenzéki,vagy épp liberális,az nem jelenti azt, hogy az ellenzéki összefogásra szavazott.
2023. júl. 29. 15:53
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Minden fórumnak kialakul a maga szubkultúrája.

Másrészt az aktív netezők közt több lehet a baloldali beállítottságú.

2023. júl. 29. 16:02
 7/13 anonim ***** válasza:
63%

Tapasztalatom szerint többségben van az ellenzéki,azok közt akik tudják használni az internetet.

Főleg ott tarol a fidesz, ahol az M1 a fő TV csatorna, vagy az okostelefon is hülyének érzi magát. 🤣

Többi fidesz hívő, szimplán... 🤪

2023. júl. 29. 16:04
 8/13 anonim ***** válasza:
13%

#1 sok fiatal 20 év körüli, nem ismeri milyen volt a fidesz előtt, a 2008 -as válság és 2006 -os káosz előtt, (akkoriban még én is fideszre szavaztam).

A mai fiatalok csak azt látják hogy havi bruttó 430 ezerig SZJA mentesek, még rengeteg állami támogatás, CSOK - BabaTenyésztő hitel...

2023. júl. 29. 16:08
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Arányaiban szerintem a Mi hazánkosok vannak itt leginkább felülreprezentálva, utána a "balliberálisok", majd a kormánypártiak.

A felmérések szerint a kormánypárt a 40+ éves korosztályoktól kezdve vezet csak, 40 alatt az összefogás, 30 alatt pedig még a Mi hazánk és a Kétfarkú is népszerűbbek.

2023. júl. 29. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a kormánykritikusok a hangosabbak függetlenül attól, hogy baloldali, vagy jobboldali kormány van.
2023. júl. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!