Mi az oka, hogy ebben a Magyar Politika kategóriában ennyire ellenzékes többség van?
Nézegetem a kiírt kérdéseket, válaszokat is.
Vannak persze értelmes, fideszes hozzászólók is, de sokkal kevesebben, mint az ellenzékes hozzászóló.
Mi ennek az oka?
Előre is köszönöm a kifejtett, értelmes válaszokat. De ugyancsak köszönöm az egymondatos "Merzorbánlop" válaszokat is, amelyekből sokat tanulok.
Előző vagyok
Sok fiatal kormányellenes de én semlegesnek vallom magam
Kedves kérdező!
A mélyszegények és idősek jelentős része a fideszre szavaz,és ők kevésbé használják az internetet.
Másrészt aki a fideszre szavaz sok esetben a fideszt is gyűlöli, de valamiért éppen rájuk szavazott(többilyen ismerősöm van, aki négyévente megbánja ,még ő szidja először a kormányt)
Minden fórumnak kialakul a maga szubkultúrája.
Másrészt az aktív netezők közt több lehet a baloldali beállítottságú.
Tapasztalatom szerint többségben van az ellenzéki,azok közt akik tudják használni az internetet.
Főleg ott tarol a fidesz, ahol az M1 a fő TV csatorna, vagy az okostelefon is hülyének érzi magát. 🤣
Többi fidesz hívő, szimplán... 🤪
#1 sok fiatal 20 év körüli, nem ismeri milyen volt a fidesz előtt, a 2008 -as válság és 2006 -os káosz előtt, (akkoriban még én is fideszre szavaztam).
A mai fiatalok csak azt látják hogy havi bruttó 430 ezerig SZJA mentesek, még rengeteg állami támogatás, CSOK - BabaTenyésztő hitel...
Arányaiban szerintem a Mi hazánkosok vannak itt leginkább felülreprezentálva, utána a "balliberálisok", majd a kormánypártiak.
A felmérések szerint a kormánypárt a 40+ éves korosztályoktól kezdve vezet csak, 40 alatt az összefogás, 30 alatt pedig még a Mi hazánk és a Kétfarkú is népszerűbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!