Szerintetek is így fog kinézni a magyar parlament 2026 után? Fidesz-KDNP kormány. Dk baloldali parlamenti többség. Mi Hazánk 10-15 %.
A Fidesz marad kormányon még akár 20 évig is, utána egy cigány párt veszi át a hatalmat. Röhögjetek ki nyugodtan, de a számok engem igazolnak. Mit gondoltok, miért nyer folyamatosan a Fidesz? Az egyre növekvő cigányság miatt, konkrétan a Fidesz az egyetlen párt, mely a cigányokat próbálja megvenni, mivel rájöttek, hogy nélkülük nem lehet már választást nyerni.
Mint mondtam kb. 20 évig még ez lesz, utána már annyi választókorú cigány lesz az országban, hogy a Fidesz már nem fogja tudni megtartani a cigányokat maga mellett, mivel inkább szavaznának már a lassan többségben lévő cigányok egy cigány pártra, mint a Fideszre.
Lepontozhattok nyugodtan a tényekért, tudom fáj az igazság.
"Fidesz-KDNP kormány. Dk baloldali parlamenti többség."
Ezt így hogy? :D
A mi hazánk nem fog tudni akkorát erősödni.
#3 "A mi hazánk nem fog tudni akkorát erősödni."
Semmi sem lehetetlen. Hitted volna 13 éve hogy 4 kétharmados ciklusa lehet a fidesznek és még a következő sem tűnik olyan nagyon lehetetlennek?
Amilyen tehetségtelenek vannak az ellenzéki oldalon és ahogy sorban befeküdtek a dk-nak, könnyen lehet hogy lesz a mi hazánknak ekkora támogatottsága. Még az se lehetetlen hogy a kétfarkúak is bekerüljenek a parlamentbe.
"Hitted volna 13 éve hogy 4 kétharmados ciklusa lehet a fidesznek"
Hááát az első is meglepett,bár ott a nagy nyerés várható volt. Viszont a Mi Hazánk esete teljesen más. A Fidesz egy egylé centrális párt, nagy megszólítható tömeggel ( sok szavazóképes birkával, bocs xD ), viszont a Mi Hazánk az ugyanolyna szélsó/radikális párt mint anno a Jobbik volt. Gyakorlatilag a Mi Hazánk a néhai Jobbik keménymagja és láttuk, pár évvel ez előtt hogy meddig tud erősödni egy ilyen párt a "néppártosodás" nélkül. A Jobbik is csak a cukisodás után ment el jelentősen 10% felé. Sem a régi Jobbikra, sem a Mi Hazánkra nincs tömeges igény.
Azok akik a DK darálójában elvesztik valamelyik kis pártot azok biztosan nem fognak a Mi Hazánkra szavazni, számukra marad a DK vagy a Kutyapárt. El tudod képzelni az Együtt-PM vagy az LMP szavazóit a fotelnáciknál? :D
A Kutyapárt esélyes a "feljutásra" de az is rétegpárt, annak is van egy felső korlátja amit ma még nem tudunk, hogy mennyi de én nem nagyon merném 15% felé jósolni ( ami annyit jelent, hogy szerintem ők sem fognak soha ennél nagyobb támogatottságot elérni ).
Csorbát szenved az igazság, nem ezt várta Magyarország.
Nekünk tetszik ez az ország, lehet menni, Vitya viszlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!