Mit keres még Gyurcsány Ferenc a parlamentben?
A baloldal jelenlegi vezetője 2010 előtt már teljesen megbukott. Borzalmas politikát folytatott amikor hatalmon volt:
Megszorítások, IMF hitel, szárnyaló infláció stb.
És ha ez nem lenne elég tüntető tömegekre küldte rá a rendőrséget a bukott miniszterelnök. Ahogy akkor is magyarellenes volt most is a baloldallal Amerikának és Európának árulja ki Magyarországot a bukott baloldali miniszterelnök. És az embereket teszi ismét tönkre mivel megszavaztatja a baloldali katonáival a szankciókat, és a globalista hátszéllel elérte, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat. Ezért nem tudunk pl. fizetésemelést adni a tanároknak, a tanárok mégis Gyurcsánnyal vannak.
De ha ez nem lenne elég Gyurcsány és a bandája által támogatott szankciós politika miatt soha nem látott szankciós-infláció tombol Európában, és Magyarországon is.
Mikor kérik számon már ezt a magyarellenes, globalista hazaárulót?
Mit keres még Gyurcsány Ferenc a parlamentben?
Jó sok pénzt nulla munkával.
"Megszorítások, IMF hitel, szárnyaló infláció stb."
Azért irónikus hogy ezt ismételgetik, amikor most hasonló van, bár manapság sokkal jobban szárnyal az infláció, és nem IMF hitel van, hanem sokkal drágább piaci hitelek, főleg kínától 🤣
7-es azért jó látni, hogy a hülyeséget nem hagyják válasz nélkül egy valóban független honlapon.
Szóval én örülök, ha ilyenkor helyre teszik a fizetett bértollnokot.
#8 bocsánat, nemet kattintottam a válaszodra véletlenül, zöldet akartam
De igazából a kérdező úgy sem olvassa el,mert a kiírással elvégezte a feladatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!