Az euró hívők most mit mondanak hogy a forint lassan két hete pofozta az eurót?
Én azt nem értem kedves Kérdező, hogy miért rugózól ezen? Van az euró árfolyamának számodra bármilyen jelentősége? Én euróban kapom a fizetésem és itthon költöm el, szóval szoktam figyelni az árfolyamot, mert nekem számít, hogy mikor mennyi. És egyébként ha megnézed az elmúlt egy év grafikonját, még így is egy erősen gyengülő trendet figyelhetsz meg.
Ha te is olyan gyakorlott árfolyamfigyelő lennél, mint én, tudnád, hogy az ilyen néhány héten belüli változásoknak az égvilágon semmi jelentőségük nincs. Ezért is érdekel, hogy neked ez miért fontos? Mit jelent számodra ez a +5, -5 forintos kilengés?
azért rugózik ezen mert fizetett propagáló! ide jár hazudni mert ez ingyen van, csak nem sok sikerrel mert a vak is látja, hogy össze-vissza hazudozik. ő itt van egész nap, mások adóforintjaiból, mások meg dolgoznak 16 órákat az ilyen rohadékok miatt.
erősödik hát, mindenben utolsók vagyunk, pl. ebben is...
#22 Hát ha te ebben méred Magyarország erősödését vagy gyengülését, akkor az elmúlt egy év grafikonja alapján folyamatosan gyengül. Tavaly ilyenkor 375 volt az euró, most 390. De megnézheted a teljes képet is 2003.12.05-től egészen a mai napig:
#22 Te elhiszed hogy a hazai gdp pár nap alatt +-1%-ot tud erősödni amikor ennek semmilyen fundamentális alapja nincs? Nem ált üzembe PaksII, nem költözött Győrbe még egy Audi, arról nem is beszélve hogy ezek ha meg is létesülnének, mire termelni kezdenek az is idő. Én napi szinten foglalkozom az árfolyammal mivel a munkám része és mint feljebb is írtam, nem esek hasra +- 5 ft árfolyam ingadozástól.
Lehet hogy olvasgatnod kéne más jellegű gazdasági hírportálokat is és megváltozna a véleményed.
Csak egy példa: [link]
De ha nem akarod végigolvasni akkor csak egy kis részlet:
"Nem lenne szabad elengedni az árfolyamot
Le kell szögezni, hogy amennyiben nincs nagyon nagy egyensúlytalanság (például óriási folyó fizetési mérleg hiány vagy gigantikus recesszió), akkor a jegybankok oda „rakják” a deviza árfolyamát, ahova akarják. Ez igaz a forintra is – hangzott el Zsidaytól."
Most 394,12 forint az Euró. Éles zuhanásba kezdett, miután kiderült, hogy a Varga Juditos hangfelvétel miatt mégis visszatartják a már részben elérhetővé tett EU-s pénzeket.
Kérdező, akkor most szerinted is rosszul teljesít Magyarország, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!