Magyarország a Fidesz kormányzás alatt gazdaságilag, életszínvonalt tekintve közeledett az EU-s átlaghoz?
Majd más elolvassa, és jót röhög rajtad. :)
68 - Jóember, most megfogod ezt a statisztikát, elmész vele a boltba, bemutatod, és utána nagyon gyorsan szedd a lábad, mert biztos hogy levernek mint a sátorcölöpöt!
Az élet nem statisztika: menj át Romániába, és a látottak alapján magad fogod seggbe rúgni magadat!
A statisztika mely részét nem hiszed el? A statisztika mely részét fogja cáfolni egy Romániában tett látogatás?
(Voltam párszor egyébként)
Az, hogy alapból 8%-kal kevesebb ott a legmagasabb ÁFA, az sok mindent elárul. De nem csak ezzel mérhető: a vásárlóerő közti különbség szembeötlő!
Míg pl. Pécsett mindenütt "eladó", "kiadó" üres üzlethelyiségeket látsz, addig pl. Nagyváradon, Aradon, Temesváron ilyennel szinte nem találkozol! A vendéglátóhelyek tele vannak, este 11-kor még simán be tudsz ülni vacsorázni, sörözni. Próbálj meg este 10 után valamelyik magyar városban valahova beülni egy normális vacsorára...
Sok nemzetközi besorolású repülőterük van szinte mindegyik nagyobb vidéki városban... nálunk a debrecenin kívül szinte nincs vidéki városban légiforgalom (most Pécs kísérletezik 2 járattal, remélem nem fog ez is csődbe menni)
"Az, hogy alapból 8%-kal kevesebb ott a legmagasabb ÁFA, az sok mindent elárul."
Jó, miben cáfolja a statisztikát? A 8%-kal alacsonyabb ÁFA cáfolja, hogy az MSZP alatt fejlődtek jobban hozzánk képest?
Ott 8%-kal kevesebb az ÁFA, viszont idehaza meg 8%-kal kevesebb az adó a bruttó béreden.
"Míg pl. Pécsett mindenütt "eladó", "kiadó" üres üzlethelyiségeket látsz, addig pl. Nagyváradon, Aradon, Temesváron ilyennel szinte nem találkozol!"
Hát én pont Pécsett nem találkoztam ilyennel. Nagyváradon, Aradon, Temesváron meg nem egy ilyet láttam.
"Próbálj meg este 10 után valamelyik magyar városban valahova beülni egy normális vacsorára..."
Próbáltam, simán be tudtam. Romániában meg a pangás volt már este 10-kor.
"Sok nemzetközi besorolású repülőterük van szinte mindegyik nagyobb vidéki városban... nálunk a debrecenin kívül szinte nincs vidéki városban légiforgalom"
És miért szempont a repülőterek száma? Ezek mindegyike 1970 előtt épült. Akkor már 1970-ben is jobbak voltak mint mi a sok repülőterükkel? Ceausescu alatt is?
76 - Bocs' túlértékeltelek.
Nekem nem érsz meg több időt; azt hiszel amit akarsz!
A tényeken ez nem változtat.
A tényen, hogy az MSZP alatt jobban nőtt a lemaradasunk Romániához képest.
Sikerült már megtalálnod, hogy mit idéztem tőled kamuzva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!