Árokpart kérdése:
Pártpolitikától függetlenül mitől, milyen gazdasági tényezőktől tudott Magyarországon viszonylag magas életszínvonal lenni 2000-2001-ben?
Figyelt kérdés
Milyen tényezők járultak hozzá ehhez a jelenséghez vajon.2023. jún. 9. 14:11
1/3 anonim válasza:
Jóval alacsonyabb volt mint ma, nem tudom, miért épp egy 23 évvel ezelőtti állapotot ragadtál ki.
2/3 anonim válasza:
Én nem tudom, te melyik országban éltél akkor, de a Magyar Köztársaságban felerősödött leépülés zajlott ezekben az években.
Az meg már a te problémád, hogy sikerült hintába ültetnie az éppen hatalmon lévőknek. Nagyjából 1990-től egyre felerősödő igénytelenség, leépülés volt jellemző az országban, - az nem oszt, nem szoroz, hogy te mit álmodtál akkoriban.
3/3 anonim válasza:
Emlékszem, 2001-ben rúgták ki apámat a munkahelyéről, és másfél évig keresett munkát Fejér vm-ben, ami azért fejlettebb környék. Nagy szvr volt akkor is az egész, kiselejtezett számítógépekkel tanultunk az iskolában, otthon alig volt valakinek elektronikai kütyüje. Munkanélküliség sokkal nagyobb volt, közbiztonság ugyanolyan hulladék, mint most. Az autók száma a fele a mostaninak, hulladékkezelés egyenlő falu végén szemetesgödör. Közutak száma, és minősége még rosszabb volt, mint most. Azért volt fejlődés, ha nem is akkora, mint lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!