Ha kilépnénk az Unióból, melyik ország fejlettségén lennénk? Ukrajna, Moldova elképzelhető, legrosszabb esetben Marokkó, de ez csak az én véleményem.
19. Nem tudom, szerintem pont, hogy kamuzol. Apám is programozó, ő konkrétan volt, hogy a szabadságáról bement, pedig nyaraltunk, mert azonnal kellett. Éjszaka rengetegszer dolgozott tovább, mert haladni akart. Inkább egy picit hosszabb időt kért, de amit kijelentett, azt a határidőt tartotta és működött a programja.
Szerintem csak fikázni akarod a magyarokat. Bár nem tudom, ez neked mivel teszi boldogabbá az életedet.
#22 konkrétan a tata-nál dolgozom indiaiakkal főleg, de mindenfélével 🤣 volt még több bank, epam, 4ig
Szóval a magyarokat nem azért programoztatják mert jók, hanem mert olcsók.
Haverom, is havi 2,5 miskányi eurot keres itthonról bedolgozva holland cégnek, és mondja, hogy nagyon jól jár vele a cég, mert nyugati fejlesztő társainak sokkal többet kell fizetniük.
Munkamorál 🤣🤣🤣🤣 https://www.youtube.com/watch?v=VamIeA10-HU
Ez ma is így megy, észlelhető az építkezéseken, sok üzletben.
A magyar munkaerő egyetlen előnye az olcsóság, és hogy EU polgár...
Igen, be is lehet parancsolni őket dolgozni, mert a létbizonytalanság, napról napra élés nagy úr tud lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!