Ha kilépnénk az Unióból, melyik ország fejlettségén lennénk? Ukrajna, Moldova elképzelhető, legrosszabb esetben Marokkó, de ez csak az én véleményem.
#12 nem. Azért jönnek ide, mert EU, és azon belül a legolcsóbb munkaerő érhető el, sehol máshol nem elérhető állami támogatásokkal, és adókedvezményekkel a cégeknek.
Tudás gyengus, nem túl fegyelmezett, és átlagos munkaerő. Nem véletlen, hogy a lényegi kutatás, fejlesztés nyugaton zajlik, vagy távolkeleten.
Energia kifejezetten drága.
2: Nagy Britannia nálunk nagyságrendekkel nagyobb gazdaság, mégis válságba és recesszióba került. A degenerált toryknak, akik a kilépést összehozták, történelmi vereség néz ki a választásokon.
Svájcban ott van az egész világ pénze.
Norvégia meg tele van olajjal.
Örülök, hogy felvilágosíthattalak.
Nekünk nincsen semmink ami a világnak kell, amit és csak tőlünk tudnának megszerezni. Csak olcsó munkaerő, némi nyersanyag, szántóföld.
Azok a kisebb, akár magyar tulajdonú cégek, akik hozzáadott értéket állítanak elő és Európa a fő piacuk lehet inkább kivonulnak mert onnantól kezdve mégis mi vagy ki gátolja meg hogy kisajátítsák a cégét?
16: ki sem léptek? Csak papíron? Próbáltál mostanában rendelni onnan?...
Mesélj még ilyen hülyeségeket.
#14 én tényleg programozó vagyok, a magyar munkamorál gyenge, konkrétan szar kódot írnak többnyire, pofában, meg papírokban nagyok. Azért az indiaiak még szarabbat írnak, de sokkal olcsóbbak is.
A ruszkik mindig lopnak, csalnak, amúgy az online játékokban is.
#15 norvégia még szinte eu tag is, csak hivatalosan nem léptek be, de szinte mindent betartanak, fizetnek (norvég alap ugye). Svájcnak is nagyon sok kölcsönös megállapodása, összefonódása van az EU-val, a angolok meg egyre jobban bánják a brexitet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!