Nem durva egy kicsit, hogy mekkora népszerűségre tett szert Magyar Péter? Tovább infó lejjebb.
Figyelt kérdés
Tehát nem pozitív értelemben gondolok a kérdésre, hanem negatív irányból szeretném megközelíteni. Ez előtt senki se tudott egy szót se róla, vagy a létezéséről sem, és most ezek után mindenki bekajálja a dumáját. Teljesen úgy történik, mint amikor a H betűs illető beszélt anno németben, és azonnal az egész nép kajálta a dumáját mindenféle gondolkozás nélkül.
Megértem én, hogy kell a változás, mert akarják az emberek, hogy bukjon a kormány, meg legyen valami más végre és satöbbi, de azért ez a rajongás ami körülötte megy azért már túlzás. Egyenlőre semmit nem tett le az asztalra, hogy ilyen bizalmat kapjon szerintem.
2024. márc. 30. 19:55
31/31 anonim válasza:
Mert azt mondja,amit hallani akarnak.Az emberek ostobább része meg agresszív módon megvédi a saját "hiedelemrendszerét" és minden azzal kapcsolatos dolgot,embert,aki erősíti a vágyait.A nárcisztikusok pont ezt használják ki,a sok birka erre épülő vak bizalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!