Nem durva egy kicsit, hogy mekkora népszerűségre tett szert Magyar Péter? Tovább infó lejjebb.
Tehát nem pozitív értelemben gondolok a kérdésre, hanem negatív irányból szeretném megközelíteni. Ez előtt senki se tudott egy szót se róla, vagy a létezéséről sem, és most ezek után mindenki bekajálja a dumáját. Teljesen úgy történik, mint amikor a H betűs illető beszélt anno németben, és azonnal az egész nép kajálta a dumáját mindenféle gondolkozás nélkül.
Megértem én, hogy kell a változás, mert akarják az emberek, hogy bukjon a kormány, meg legyen valami más végre és satöbbi, de azért ez a rajongás ami körülötte megy azért már túlzás. Egyenlőre semmit nem tett le az asztalra, hogy ilyen bizalmat kapjon szerintem.
Nemtudom. Ha más lenne kormányon akkor sem fogok tudni magánrepülővel járni, akkor sem fogok tudni évente 5x elmenni a kanári szigetekre nyaralni, és akkor sem fogják meggyógyítani a rákot, ha véletlenül az lennék. Teljesen jól élek. Na meg mi számít jó életnek? Afrikához képest mindenki jobban él. :) Van saját lakás, autó, munka, tudok kicsit félretenni, évente egyszer elmegyünk nyaralni (többre úgy sincs idő munka miatt), sose volt baj az EÜ-vel, mindig eljutottam 1 héte belül mindenre, és amikor műteni kellett akkor is 3 nap múlva kaptam időpontot műtétre. Ha meg valamilyen diagnosztikai dolog kellene és esetleg a kevés CT/MRI miatt több időt kellene várni, akkor arra van külön biztosításom, és a biztosító 1 héten belül garantálja a diagnosztikai eljárást.
Szóval igazából nincs mire panaszkodnom, lehet hogyha más lenne kormányon akkor rosszabb lenne..
Persze rengeteg dologgal nem értek egyet, amit a kormány csinál, mert vannak teljesen f@szságok. Főleg a propaganda média, meg ez a propaganda kampányok amiket elköltenek, az teljesen szánalmas, néphülyítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!