Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem durva egy kicsit, hogy...

Nem durva egy kicsit, hogy mekkora népszerűségre tett szert Magyar Péter? Tovább infó lejjebb.

Figyelt kérdés

Tehát nem pozitív értelemben gondolok a kérdésre, hanem negatív irányból szeretném megközelíteni. Ez előtt senki se tudott egy szót se róla, vagy a létezéséről sem, és most ezek után mindenki bekajálja a dumáját. Teljesen úgy történik, mint amikor a H betűs illető beszélt anno németben, és azonnal az egész nép kajálta a dumáját mindenféle gondolkozás nélkül.

Megértem én, hogy kell a változás, mert akarják az emberek, hogy bukjon a kormány, meg legyen valami más végre és satöbbi, de azért ez a rajongás ami körülötte megy azért már túlzás. Egyenlőre semmit nem tett le az asztalra, hogy ilyen bizalmat kapjon szerintem.

márc. 30. 19:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%
Én azt sem tudom ki ez az ember, kb ennyire követem a magyar politikát. :D
márc. 30. 20:34
 22/31 felkelhetetle ***** válasza:
95%

19

,, Tehát az anyagi biztonság sokak számára megvan. "

Akkor mi szükség van ilyen bruttálisan mocskos propagandásra, ha olyan sok embernek megvan az anyagi biztonsága? Talán csak nem azért mert valójában nincs annyi ember jólétben, hogy azzal választást lehesen nyerni? :D

Maradjunk annyiban, hogy akiknek megvan az anyagi biztonsága, az aligha a kormánynak köszönheti azt, nyilváns a szük kormányközeli elitet leszámitva. :)

Szerintem te egy álomvilágban élsz, de jobb esetben csak hergelni akarod az embereket szórakozásból.

márc. 30. 20:40
 23/31 anonim ***** válasza:
74%

22: vagy a Tóni fizeti, esetleg a Megafonnál dolgozik.

Az egészségügyről meg annyit, hogy egy rohadt laborvizsgálatra több, mint egy hónapot kellett várnom. Anyámnak szintén. Pár éve még két hét volt a lista.

márc. 30. 20:42
 24/31 anonim ***** válasza:
96%
Azt a H betűs németországi ember inkább Orbánhoz hasonlít. Az ő dumáját is bekajálják és önként diktátorukká választják.
márc. 30. 20:48
 25/31 anonim ***** válasza:
97%

A helyzet az, hogy a fideszt egyszer lehet leváltani. Magyart viszont BÁRMIKOR!!!

Esélye sincs az embernek hitleri rajongást kialakítani maga körül. Az emberek alapvetően nem Magyart éltetik vagy bármi, hanem a fideszt gyűlölik, és oda mennek, ahol a legnagyobb esély van az eltakarításukra. Mai napon ez egyértelműen Magyar. Ha a fideszt le tudjuk váltani, akkor lényegében BÁRKIT le tudunk váltani már.

márc. 30. 20:57
 26/31 A kérdező kommentje:
#20 Vidék. Megye jogú város.
márc. 30. 21:00
 27/31 anonim ***** válasza:
95%

Bárki akjnek 60-nál több IQ-ja van, az a fidesz bukását szeretné. Magyar Péter egy eszköz erre.

Hogy ki kerüljön oda, az majd utána következik.

márc. 30. 21:10
 28/31 anonim ***** válasza:
91%

A lényege fókuszálj. Ne engedd magad félrevezetni.

Hangfelvétel. Kegyelmi botrány.

márc. 30. 23:39
 29/31 Szolovjov ***** válasza:
Annyira népszerű, hogy azt sem tudom ki az.
márc. 31. 07:00
 30/31 anonim ***** válasza:
26: nahát! Én is vidéken, megyei jogú városban lakom véletlenül.
márc. 31. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!