Vajon mennyien lesznek Magyar Péter következő tüntetésén?
Ha abból indulunk ki, hogy a magyarok már nagyon régóta változást akarnak, de nem volt csak Gyurcsány, és most itt van Magyar Péter, a karaktergyilkossági kísérlet ellenére is elegen fogják támogatni. A fidesz szerintem már a kegyelmi botrány miatt megbukott, a többi csak a ráadás.
Őszintén szólva, ha Magyar nem lenne (alternatíva), nem hiszem, hogy a DK szavaznának bármit megtehet a fidesz, amíg Gyurcsány jelenti az ellenzéket, és a Mihazánk (fiókpárt)
A logika alapján nagyon sokan lesznek, hiszen a magyarok nagy régóta utálják a fideszt, de alternatíva híján a fidesz bármit megtehet(ett), mert Gyurcsányt sohasem fogják újra támogatni, akármit csinál(hat) a fidesz.
Nem véletlenül kellett V.J.-nek a színpadra lépnie pont most.
Szóval lehet, hogy az 5 millió sem hülyeség. Engem is meglepne, de itt van az alternatíva.
5 millió biztos nem lesz.
Ahhoz minden második magyarnak kellene mennie.
Én nem megyek, és nincs olyan ismerősöm, akiről tudom, hogy menni fog.
Tehát az biztos nem.
Egymillió se lesz, de nagyon max az a felső plafon.
A realitás 150-200 ezer körül van.
A Fidesz kb. ezért van még hatalmon:
- A szegényebb aluliskolázott réteget megvezeti.
- Aki értelmes alternatíva lenne, őket leépíti.
- Maga számára manipulálja a választási rendszert.
- Kollaborál az ellenzékkel, vagy ha nem is, annak köszönhetően, hogy van Gyurcsány, hatalmon tud maradni, rá mint rossz alternatívára hivatkozva.
- Az értelmiség nagy részét, akik ellenük szavaznának elüldözte külföldre, akik nem szavaznak már ellenük.
- A külhoni magyarok viszont rájuk szavaznak, amit ők intéztek el nekik.
- Az EU sokáig pénzelte a rendszert, így volt miből kicsit fejlődni is, és krumplit osztani.
- El lehet menni külföldre a rendszer elől, így nem gyűlik belül a feszültség annyira.
- Van egy viszonylagos szólás szabadság (leírhatom én is ezt, nem fog holnap jönni értem a fekete autó), ami szintén csökkenti a belső feszültséget.
- Nem hagyja a Fidesz, hogy legyen értelmes alternatíva (Magyar Péter az lesz?).
- Karakter gyilkolások (Magyar Péter ellen sikerül?)
- Tehát nincs értelmes alternatíva
- Sokan félnek, hogy egy következő kormány a FIDESZ kezében lévő intézményekkel, szétlopott kasszával nem tudná az országot működtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!