Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek a Varga Judit Hajdú...

Ennek a Varga Judit Hajdú Péter interjúnak igazából mi volt a célja?

Figyelt kérdés

Én 5 perc után kikapcsoltam, mert amit hallgattam úgy éreztem nem rám tartozik. Az igazság tartalmát nem áll módomban megkérdőjelezi.

Elolvastam inkább az összefoglaló cikkeket, egyikben sincs említés hogy beszélt-e benne a kegyelmi ügyről vagy a felvételről.

Tehát a lényegről, ami a népre is tartozik, nem beszélünk? Miért?

márc. 28. 03:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
93%

Az interjúban egy szó sem hangzott el arról, hogy verték, csak valami lökdösődést, ellenben bevallja, hogy ő pofozkodott.

De ha lenne is verés - bár én nagyon pacifista feminista vagyok, azt mondom erre, hogy azonnali karma. "Megérdemelte (volna) a sorstól", a sok elárult gyerekekért, hogy nem tett semmit a családon belüli erőszak visszaszorítása érdekében, nem támogatta, sőt az Isztambuli Egyezmény ratifikálását. Ha az egész igaz lenne, hogy őt annyira bántalmazzák, akkor nem fikázza a családvédelem fontosságát. Persze egy kicsit tetszeleg nővédelmi egyesületek körül, de leleplezik, hogy ez csak porhintés volt, valójában semmit nem tettek, a javaslataikat nem fogadták el.

Szóval egy kicsit se tudom sajnálni, pláne, hogy azt hiszem, hogy hazugság, csakúgy, ahogy annak idején Juhász Péter esetében is volt. Nincs új a nap alatt, de azért lehetne több fantáziájuk, és mondjuk érdemi munkát is végezhetnének a haza érdekében, nem csak a hatalom megtartás, és a lopás körül kéne forgatni az agyukat.

márc. 29. 09:09
 32/33 anonim ***** válasza:
90%
Karaktergyilkosság!
márc. 29. 20:31
 33/33 anonim ***** válasza:
94%

Pontosabban a karaktertelen, jellemtelen próbált karaktergyilkolni, és kapcsolaton belüli agresszióval vádolta a másikat, aztán kiderült, hogy nemcsak hogy hazudik, de ő volt az agresszív.

Mondjuk, az egész Fidesz másról se szól.

márc. 29. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!